Prepara-ti singur in casa o masca naturala pentru un ten intinerit si sanatos!

1

Majoritatea mastilor faciale contin alrgila ca ingredient principal. Argila atrage toxinele, substantele chimice si chiar metalele grele. Ea ajuta la oxigenarea celulelor si are un efect alcalinizant. Este bogata in minerale benefice cum ar fi magneziu si calciu. Cand se amesteca impreuna cu ingrediente antibacteriene, ea creaza o masca ce poate fi utilizata in siguranta si eficient pentru a mentine pielea sanatoasa.
Inainte de a confectiona masca, haideti sa aruncam o privire la cateva alte ingrediente:
Iaurtul: ajuta la exfolierea pielii si strangerii porilor cu acidul lactic natural. Contine proprietati anti-bacteriene si anti-fungice, benefice pentru a tine petele departe.
Mierea: are proprietati antibacteriene si antioxidante, mierea este perfecta pentru a obtine acea „stralucire” in timp ce lupta impotriva acneei si hranind pielea imbatranita.
Ovazul: contine proprietati antiinflamatorii si saponine, un agend de curatare, facand ovazul perfect pentru toate tipurile de ten, inclusiv cel sensibil.
Ingrediente:
* o lingura de argila
* o ligura de iaurt
Combinati argila si iaurtul (nu folositi vas de metal atunci cand lucrati cu argila). Aplicati pe fata si asteptati 10-15 minute. Pentru a indeparta bine masca spalati-va fata cu apa calda.
Ingrediente:
* o lingura de argila
* o lingura de appa
*o lingura de miere
Combinati argila cu apa si mierea (nu folositi vas de metal atunci cand lucrati cu argila). Aplicati pe fata timp de 10-15 min. Pentru a indeparta bine masca spalati-va fata cu apa calda.
Ingrediente:
* o lingura de argila
* o lingura de ulei de masline
* o lingura de smantana
Amestecati ingredientele pana se omogenizeaza (nu folositi vas de metal atunci cand lucrati cu argila). Aplicati masca pe fata si lasati-o sa se usuce, apoi spalati cu apa calduta.

 

loading...

Sursa: http://livesimply.me/2014/07/10/3-simple-quick-homemade-clay-mask-recipes/

1 comment

  1. klobasa 2 noiembrie, 2018 at 13:49 Răspunde

    Da,nici eu nu am compüter in cap ,sä pot memora tot ce gäsesc interesant!De aceea le distribui pe pagina mea,pentru mine,sä le citesc än liniste,cänd am timp,…si nu pentru a le comercializa dupä coltzul sträzii!

Scrie un comentariu nou

Nu ratați!