Uleiul de masline este cel mai faimos tip de ulei din lume, foarte popular atat pentru aplicatiile cosmetice, cat si pentru cele culinare. Utilizarea acestuia pe par poate oferi o...
Cei mai periculosi si mai frecvent utilizati aditivi alimentari, pe...
Aditivi alimentari cancerigeni E 121 – citrus red 2 (culoarea portocalie); colorant pentru coaja de citrice; E 123 – amaranth (culoarea rosie); utilizat in racoritoare, dulciuri; E...
Nitritul de sodiu – cat este de periculos si cum influenteaza...
Deoarece nitritii de sodiu (E250) au fost clasificati ca fiind substante cancerigene in 2015, carnea procesata a starnit un interes aparte, iar cercetarile au continuat sa colereze consumul...
De-a lungul timpului, isopul sau „iarba sfanta” a fost...
Beneficiile ceaiului de isop provin din numeroasele sale ingrediente active si antioxidanti, flavonoide si alti acizi volatili. Contine si compusi antiinflamatori, antibacterieni si...
Stopeaza caderea parului in mod natural cu ajutorul uleiurilor...
Cele mai bune uleiurii esentiale pentru cresterea parului includ uleiul de rozmarin, nuca de cocos, lavanda, menta, musetel, cedru, seminte de morcovi, chiparos si lamaie. Uleiul de menta ...
Ceai de cuisoare – beneficii, contraindicatii si mod de...
Consumul ceaiului de cuisoare este un mod revigorant si delicios de a va stimula aportul de nutrienti si de a trata in mod natural anumite conditii de sanatate. Cuisoarele sunt o sursa...
Stiati ca polenul de albine contine aproape toate substantele...
Consiliul Federal German de Sanatate a recunoscut oficial polenul ca pe un medicament. Polenul de albine este minunat pentru ameliorarea alergiilor, avand beneficii asemanatoare cu ale...
Ceaiul de ananas – beneficii, proprietati si mod de preparare
Consumul ceaiului de ananas este o modalitate excelenta de a elimina excesul de apa din corp, dar vine impreuna si cu alte beneficii. Beneficiile ceaiului de ananas includ: –...