3 pași simpli prin care poți slabi, bazați pe studii științifice

0

Există multe modalități de a pierde foarte mult în greutate rapid.
Multe planuri de dietă vă lasă să vă înfometați și de aici și multe nemulțumiri. Acestea sunt motivele principale pentru care s-ar putea să vă fie greu să respectați o dietă.
Cu toate acestea, nu toate dietele au acest efect. Dietele cu conținut scăzut de glucide sunt eficiente pentru pierderea în greutate și pot fi mai ușor de respectat decât altele.
Iată un plan de pierdere în greutate în 3 pași care utilizează o dietă cu conținut scăzut de carbohidrați:
reduce semnificativ pofta de mâncare
determina pierderea rapida in greutate
îmbunătățește sănătatea metabolică în același timp
1. Tăiați carbohidrații
Partea cea mai importantă este reducerea zaharurilor și a amidonului sau a carbohidraților.
Când faceți asta, nivelul foamei scade și, în general, ajungeți să mâncați semnificativ mai puține calorii.
În loc să arzi carbohidrați pentru energie, corpul tău începe acum să ardă grăsimi stocate pentru energie.
Un alt beneficiu al tăierii de carbohidrați este faptul că scade nivelul insulinei , determinând rinichii să elimine excesul de sodiu și apă. Aceasta reduce balonarea și greutatea inutilă a apei.
Potrivit unora dintre dieteticieni, nu este neobișnuit să slăbești până la 4,5 kilograme – uneori mai mult – în prima săptămână de mâncare în acest fel. Această pierdere în greutate include atât greutatea corporală, cât și greutatea apei.
Un studiu la femei sănătoase cu obezitate a raportat că o dietă foarte scăzută în carbohidrați a fost mai eficientă decât o dietă scăzută în grăsimi pentru pierderea în greutate pe termen scurt.
Cercetările sugerează că o dietă cu conținut scăzut de carbohidrați poate reduce pofta de mâncare, ceea ce vă poate face să mâncați mai puține calorii, fără să vă gândiți la asta sau să vă simțiți flămând.
Simplu, reducerea carbohidraților poate duce la pierderea rapidă în greutate intr-un mod usor.
2. Mănâncă proteine, grăsimi și legume
Fiecare dintre mesele dumneavoastră ar trebui să includă o sursă de proteine, o sursa de grăsime și legume cu conținut scăzut de carbohidrați.
Ca regulă generală, încearcă să mănânci două-trei mese pe zi. Dacă te simți flămând după-amiază, adaugă a patra masă.
Construirea meselor în acest fel ar trebui să reducă aportul de carbohidrați la aproximativ 20-50 grame pe zi.
Proteină
Asimilarea multor proteine este o parte esențială a acestui plan.
Dovada sugerează că consumul de multe proteine ​​poate stimula cheltuielile cu calorii cu 80–100 calorii pe zi.
Dietele bogate în proteine ​​pot reduce, de asemenea, poftele și gândurile obsesive despre mâncare cu 60%, pot reduce dorința de a gusta ceva noaptea târziu la jumătate și vă pot face să vă simțiți plini. Într-un studiu, oamenii care au o dietă proteică mai mare au mâncat cu 441 mai puține calorii pe zi.
Când vine vorba de pierderea în greutate, proteina este un nutrient crucial la care trebuie să ne gândim .

Surse proteice sănătoase includ:
Carne: vită, pui, carne de porc și miel
Pește și fructe de mare: somon, păstrăv și creveți
Ouă: ouă întregi cu gălbenuș
Proteine ​​pe bază de plante: fasole, leguminoase și soia
Legume cu conținut scăzut de carbohidrați
Nu vă fie teamă să încărcați sa mancati des o farfurie cu legume cu conținut scăzut de carbohidrați. Sunt ambalate cu nutrienți și puteți mânca cantități foarte mari fără a trece peste 20-50 g de carbohidrați net pe zi.
O dietă bazată mai ales pe surse de proteine ​​și legume slabe conține toate fibrele, vitaminele și mineralele de care ai nevoie pentru a fi sănătos.
Multe legume sunt sărace în carbohidrați, inclusiv:
brocoli
conopidă
spanac
roșii
nap
varză de Bruxelles
varză
salată verde
castravete
Grăsimi sănătoase
Nu vă fie frică să mâncați grăsimi. Încercarea de a reduce carbohidrații și grăsimile în același timp poate face foarte dificil să rămânem la dietă.
Sursele de grăsimi sănătoase includ:
ulei de masline
ulei de cocos
ulei de avocado
unt
3. Ridicați greutăți de trei ori pe săptămână
Nu trebuie să faceți exerciții fizice pentru a pierde în greutate în acest plan, dar acest lucru va va aduce beneficii suplimentare.
Prin ridicarea greutăților, veți arde o mulțime de calorii și veți împiedica încetinirea metabolismului, ceea ce este un efect secundar obișnuit pentru pierderea în greutate.
Studiile asupra dietelor cu conținut scăzut de carbohidrați arată că puteți câștiga un pic de mușchi în timp ce pierdeți cantități semnificative de grăsime corporală.
Încercați să mergeți la sală de trei-patru ori pe săptămână pentru a ridica greutăți. Dacă sunteți nou la sală, cereți sfaturi unui antrenor.
Dacă ridicarea greutăților nu este o opțiune pentru tine, este suficient să faci antrenamente cardio precum mersul pe jos, alergare, ciclism sau înot. Atât cardio, cât și halterele pot ajuta la pierderea în greutate.

loading...

Niciun comentariu

Nu ratați!