5G – radiatii electromagnetice mai puternice impotriva sanatatii

0
5g daunator sanatatii

Toate turnurile de telefonie emit radiatii electromagnetice de radiofrecventa, periculoase pentru sanatate. Planurile de tranzitie la noul sistem 5G din intreaga lume sunt deja in curs. In curand, fiecare oras va fi “modernizat” cu aceasta tehnologie. Antene de telefonie vor fi amplasate in toate cartierele si orasele. Acestea vor fi instalate pe acoperisurile cladirilor si pe stalpii de lumina stradala.
Turnurile cu celule 5G sunt mai periculoase decat celelalte turnuri din doua motive principale. In primul rand, in comparatie cu versiunile anterioare, 5G este de inalta frecventa si de intensitate ultra ridicata. In al 2lea rand, intrucat undele 5G sunt mult mai scurte si nu pot emite la mare distanta, ele vor fi amplasate mult mai aproape unele de altele si astfel vor fi mult mai multe. Acest lucru va creste mult expunerea noastra la radiatiile electromagnetice de radiofrecventa (RF).
Printre pericolele pe care le reprezinta pentru viata noastra tehnologia 5G, reprezentantii APC enumera cancerul, bolile de inima si diabetul. Ei spun ca in domeniul radiatiilor acestor retele au fost identificate peste 140 de articole tehnice si stiintifice publicate numai in 2018 pe plan international, care evidentiaza impactul negativ asupra sanatatii si, mai ales, efectele insuficient controlate ale acestor campuri electromagnetice pulsate.
Alte efecte asupra sanatatii mai includ stresul ridicat, cresterea radicalilor liberi nocivi, deteriorarea genetica, modificari structurale si functionale ale sistemului reproducator, deficiente de invatare si de memorare, tulburari neurologice si repercursiuni asupra starii generale a oamenilor. Daunele depasesc cu mult specia umana, deoarece exista tot mai multe dovezi de efecte dauantoase asupra vietii plantelor si animalelor, nu doar a oamenilor.
Oamenii de stiinta au descoperit ca suprafata corpului uman absoarbe radiatia 5G ca o antena. Dr. Ben-Ishai de la Universitatea Ebraica din Ierusalim a descoperit intr-un studiu recent ca pielea umana actioneaza ca un tip de receprot de radiatii 5G, atragandu-le ca o antena, interactionand cu pielea si ochii umani.
Si site-ul APC Romania lanseaza avertismente: ”Tehnologia 5G: profituri imense pentru industrie, cancere si boli cardiovasculare pentru cetateni! In Romania se testeaza tehnologia 5G la Bucuresti si in localitatea Floresti, judetul Cluj, in timp ce in multe alte tari este interzisa prin lege.” Compania de asigurari Lloyds din Londra refuza sa incheie contracte de asigurare a sanatatii fata de efectele tehnologiilor wireless 5G.

1G, 2G, 3G si 4G utilizeaza intre 1 si 6 gigahertz frecventa. Potrivit lui Kevin Mottus de la California Brain Tumor Association, 5G va utiliza intre 24 si 90 de gigahertz frecventa. In zona de radiatie RF a spectrului electromagnetic, cu cat este mai mare frecventa, cu atat este mai periculoasa pentru organismele vii.
Exista studii stiintifice care demonstreaza ca radiatiile de tip RF dauneaza sanatatii si pot provoca numeroase afectiuni precum cancer, modificarea ADN-ului (in special la bebelusii in primele 100 de zile de la conceptie) si sterilizarea la barbati.
Chiar si Organizatia Mondiala a Sanatatii a clasificat radiatia RF ca un potential cauzator de cancer, inca din 2011.
Multi oameni nu isi dau seama ca au deja un mini turn de celule care emite niveluri ridicate de radiatii RF in casele si birourile lor chiar in acest moment. Le numim routere WiFi. La fel ca un turn de telefonie, un router WiFi emite la putere maxima 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana, sau atata timp cat il aveti pornit. Gama cuprinde intreaga ta casa si nu numai. Radiatia este exact aceiasi radiatie RF pe care o emite un turn de telefonie sau pe care o foloseste cuptorul cu microunde pentru a va incalzi mancarea.
In Germania, cercetatorii au studiat 1000 de locuitori care locuiau in imediata arpopiere a doua turnuri de telefonie mobila timp de aproximativ 10 ani. Potrivit studiului, in ultimii 5 ani ai observatiilor, cercetatorii au descoperit ca persoanele care locuiau la o distanta de maxim 400 de metri de turnutile celulare au fost diagnosticati cu cancer intr-un ritm de 3 ori mai mare decat cei care locuiau mai departe.
Un alt studiu infricosator din 1994, cu mult inainte de 3G, 4G si 5G, leaga probleme semnificative de sanatate ale persoanelor care locuiau in blocurile de apartamente din Londra, cu antene telefonice pe acoperis. In acest studiu, rata cancerului celor care locuiau la ultimul etaj al cladirilor au avut o rata a cancerului de 10 ori mai mare decat media din Anglia.
Un mare studiu recent al Programului National de Toxicologie din SUA (NTP) a expus grupuri mari de sobolani si soareci la energia RF pe intregul lor corp timp de aproximativ 9 ore pe zi, de la nastere timp de 2 ani (echivalentul a 70 de ani pentru oameni).
Studiul a constatat un risc crescut de tumori maligne cardiace la sobolanii masculi, precum si un risc crescut de aparitie a anumitor tipuri de tumori la creier si glandele suprarenale. Desigur, toate studiile au fost facute pe tohnologia de telefonie existenta, iar noile tehnologii ultra-puternice de 5G ingrijoreaza multi oameni de stiinta.
Efectele nocive ale radiatiilor electromagnetice asupra mediului si animalelor dar si asupra oamenilor
Sursa: www.radiationhealthrisks.com; evz.ro

Niciun comentariu

Nu ratați!