-
Efectele consumului excesiv de struguri
Strugurii sunt cunoscuți pentru utilizarea lor în vinificație de-a lungul secolelor. Acestea conțin vitamine, minerale, antioxidanți și mulți nutrienți cu numeroase... -
Siropul de papadie nu trebuie sa lipsească din cura de primăvara! Afla cum sa îl prepari singur
Siropul de papadie se mai numeste in popor si mierea de papadie, are un gust dulce-amarui, specific papadiei si o aroma foarte discreta. Culoarea siropului variaza in functie... -
Cum se utilizeaza turmericul pentru tratarea alergiilor – retete si beneficii
Daca va confruntati cu mancarimi, ochi aposi, stranut, eruptii cutanate sau alte probleme alergice, trebuie sa stiti ca puteti profita de turmeric, un remediu 100% natural.... -
Guma de mestecat este cel mai toxic produs destinat consumului uman
Initial, guma de mestecat a fost facuta din seva de copac. Din pacate, acum este plina de ingrediente nocive și substante chimice. Acestea sunt fabricate din patru...