-
Top 22 de alimente bogate în fibre și beneficiile fiecăruia
Fibre – știm că avem nevoie de ele, dar chiar și cu toate alimentele bogate în fibre, majoritatea oamenilor au încă deficit. Din cauza lipsei unei diete echilibrate, se... -
Top 9 nutrienți și alimente pentru scăderea tensiunii arteriale în mod natural
Tensiunea arterială crescută (sau hipertensiunea) afectează aproape 1 miliard de persoane la nivel global. Aproximativ 1 din 3 adulți, sau aproximativ 75 de milioane de... -
Jujube – ce este, beneficii, date nutriționale și utilizări
Fructul Jujube este originar din Asia de Sud, dar a devenit popular în întreaga lume. Aceste mici fructe rotunde, cu o groapă care conține semințe, cresc pe arbuști mari... -
Quinoa roșie – beneficii, date nutriționale și cum o poți găti
Mâncată de mai bine de 5.000 de ani, quinoa continuă să crească în popularitate astăzi datorită profilului său nutritiv impresionant. Având un conținut mare de... -
Castane de apa – legume ce cresc sub apa, pline de beneficii (rețetă la sfârșitul articolului)
Știați că și unele legume cresc sub apă ? Un castan de apă este un bun exemplu. Mergând după numele lor, s-ar putea să credeți că aparțin familiei de castane.... -
Cat de sănătoase sunt legumele congelate?
Legumele congelate sunt adesea considerate o alternativă accesibilă și convenabilă la legumele proaspete. De obicei, nu numai că sunt mai ieftine și mai ușor de... -
Orez basmati – cât este de sănătos și cum se compara cu orezul normal
Disponibil atât în soiurile albe, cât și în cele brune, este cunoscut pentru aroma sa plăcută de nucă. Totuși, poate doriți să știți dacă acest orez cu... -
Sos de merisoare – beneficii si reteta
Sosul de merisoare proaspete contine multe substante nutritive care sustin sanatatea generala si protejeaza de problemele de sanatate. Acesta este disponibil si in conserve,...