-
Fructele de catina contin de doua ori mai multa vitamina C decat macesele si de 10 ori mai multa decat citricele
Fructele de catina contin vitaminele A, B1, B2, B6, B9, C, E, K, P, F si microelemente ca fosfor, calciu, magneziu, potasiu, fier si sodiu, uleiuri complexe, etc. Unele dintre... -
Datorita continutului ridicat de nutrienti, strugurii joaca un rol important in asigurarea unei vieti sanatoase si active
Beneficiile de sanatate ale strugurilor includ capacitatea sa de a trata constipatia, indigestia, oboseala, tulburarile renale, degenerescenta maculara si prevenirea... -
Beneficiile minunate pentru sanatate ale vinetelor sunt, in primul rand, derivate din continutul lor de vitamine, minerale si nutrienti
Vinetele sunt o sursa bogata de vitamina C, K, B6, tiamina, niacin, magneziu, fosfor, cupru, fibre dietetice, acid folic, potasiu si mangan. Din moment ce vinetele nu contin...