Masca de fata pe baza de gelatina, un remediu excelent pentru riduri si puncte negre.

0

In aceasta epoca moderna, constatam ca mastile faciale de casa sunt extrem de populare in randul femeilor. Gelatina este foarte eficienta ca masca de fata pentru prevenirea semnelor de imbatranire. Aceasta masca faciala este destul de eficienta si combate cu succes schimbarile cutanate legate de varsta.
Prepararea gelatinei: Mai intai adaugati o cantitate mica de gelatina in lapte sau apa. (O lingurita de gelatina la 2-3 lingurite de lichid) se amesteca bine dupa care se lasa aproximativ 20 de minute sa se intareasca. Dupa ce se ingroasa, plasati recipientul intr-un vas cu apa fierbinte pentru a se transforma inapoi in stare lichida.
Toate ingredientele folosite in masca trebuie sa fie proaspete.
Ingrediente:
* gelatina
* ulei de masline
* miere
Gelatina trebuie preparata cum am specificat mai sus, dupa care se adauga o lingurita de ulei de masline si inca una de miere. Intindeti-o uniform pe fata si lasati-o sa se usuce.
Aceasta masca combate semnele imbatranirii, elimina ridurile si impiedica aparitia ridurilor noi si indeparteaza punctele negre.
Ingrediente:
* gelatina
* produs lactat (iaurt sau kefir)
* faina
Intai se prepara gelatina cum am specificat mai sus. Se amesteca cu o lingurita de produs lactat (iaurt sau kefir) dupa care se adauga o lingurita de faina. Se amesteca bine pana se omogenizeaza dupa care se aplica uniform pe fata. Lasati-o timp de 20 de minute.
Mastile faciale gelatinoase sunt extrem de eficiente si utile. Folosirea unei masti pe baza de gelatina ofera numai rezultate pozitive. Dar amintiti-va sa faceti pauze scurte de 2 – 3 zile inainte de a folosi-o din nou.

 

 

 

Sursa: http://www.beautyepic.com/gelatin-face-mask/

Niciun comentariu

Nu ratați!

Introduceți adresa dumneavoastră de email pentru a primi cele mai noi articole:

Prin abonarea la newsletter-ul nostru aveți șansa de a câștiga unul dintre cele trei coșuri cu produse naturiste, oferite lunar prin tragere la sorți.