– 1-2 sfecle rosii medii
– 1/2 litru bors de tarate sau apa cu zeama de lamaie
– 4-5 cartofi mijlocii
– 1 morcov
– 1 radacina patrunjel sau o bucata telina
– 1 ceapa
– 1 legatura de patrunjel
– 4 linguri ulei
– sare
– smantana, ceapa, ardei iute, dupa gust – optional
Curatati sfecla de coaja si dati-o pe razatoare sau taiati cuburi mici. Puneti borsul la fiert 15 minute impreuna cu sfecla rasa/cuburi.
Cartofii taiati cuburi se pun la fiert intr-o oala mare cu 2 litri de apa, apoi restul de legume taiate cuburi si ceapa calita. Cand au fiert, se adauga borsul cu sfecla, sare dupa gust.
Serviti fierbinte cu putina smantana si frunze de patrunjel!
Ulei de ficat de cod – 7 beneficii importante bazate pe cercetări
Vitaminele A, D și acizii grași omega-3 sunt responsabili pentru beneficiile uleiului de ficat de cod. Acest ulei...
Niciun comentariu