„Calm! Calea originala spre o viata mai buna”

0

Ori de cate ori suferim, cautam sa inlaturam simptomele. Insa cauzele problemelor de sanatate si de viata pot ramane ascunse. O cura de calmare ne ofera cel mai bun mijloc de a rezolva majoritatea acestor probleme, inclusiv pe acelea care tin de emotii, relatii si cariera. Pentru a urma cu succes o astfel de cura e suficient sa urmati tehnicile desrise de Sandy C. Newbigging in cartea „Calm! Calea originala spre o viata mai buna„.
Cartea include un tabel cu cele mai intalnite 101 afectiuni ale caror cauze sunt pur mentale si descrierea masurilor pe care le puteti lua pentru inlaturarea lor. Spre exemplu, o afectiune poate fi acneea, cauzata de negativism indreptat spre sine, comparatie, sentimentul de inferioritate, lipsa de iubire de sine, senzatia ca nu esti acceptat, nervozitatea, sentimentul ca esti lipsit de valoare, probleme nerezolvate din pubertate, perfectionalism, dorinta de a controla, furia. “E ceva in neregula cu mine”. Gandul de calmare ar putea fi: “Sunt afectuos si iubitor cu mine insumi.”
Sandy Newbigging, supranumit “Maestrul Mintii”, este creatorul unui pachet de tehnici de relaxare si meditatie care se reunesc in stiinta “calmologiei”. Programele initiate de el pentru relaxare si imbunatatirea starii de sanatate sunt cunoscute in peste 30 de tari.
In timpul meditatiei, cand mintea se concentreaza pe respiratie, materia cenusie sufera modificari fizice, activand sau dezactivand peste 1500 de centri. Pe de alta parte, concentrarea asupra unor chestiuni care ne supara ne poate inunda corpul cu hormonii stresului.
Mintea are un efect puternic asupra corpului. Odinioara, mintea era considerata ceva cu ajutorul caruia interpretam lumea si luam niste decizii, dar azi se poate spune ca mintea reprezinta o forta, deoarece gandurile, emotiile si convingerile afecteaza direct biologia noastra, iar aceasta carte ne invata cum sa ne mentinem calmul si metode de meditatie importante pentru starea generala de bine.

“Relatia pe care o ai cu viata are o influenta majora asupra nivelului tau de impacare, sanatate, bogatie, fericire si succes!”
Terapia prin calmare ne aduce un calm constient in oricare domeniu din viata unde exista un conflict subconstient si, astfel, avem sansa sa ne eliberam de constrangerile impuse de conditionarea care ne face sa ne angajam intr-o lupta inutila cu viata.
“Problemele vor ramane pana cand rezolvi conflictul interior!”
In cartea “Calm! Calea originala spe o viata mai buna” veti descoperi o tehnica eficienta de a rezolva orice conflict conditionat care ti-a influentat negativ experienta de viata. Veti gasi indrumari care va vor ajuta sa apliati aceasta tehnica la sanatatea, emotiile, relatiile, cariera, timpul si lumea voastra, ajutandu-va sa va transformati aspectele vietii.
Daca veti folosi terapia prin calmare in viata de zi cu zi, o sa fiti mai impacati si o sa dobanditi o stare de bine, ajutandu-va sa va bucurati de o viata plina de succes, asa cum v-ati dorit.
Specialistii in medicina, educati in institutiile clasice de invatamant, sunt de multe ori obisnuiti sa vada corpul separat de minte si sa se concentreze asupra descoperirii unor cauze fizice pentru afectiunile medicale. In general, diagnosticele se bazeaza pe simptomele experimentate de corpul tau. La o privire mai atenta o sa vezi ca aceste explicatii nu diagnosticheaza cauza, ci doar ofera un diagnostic pentru simptomele pe care le ai, in timp ce cauza reala ramane necunoscuta, si atunci este destul de posibil sa apara o noua afectiune cu alte simptome.
Starea conflictuala interioara se revarsa asupra sanatatii. De ce sa nu reusim sa fim calmi pentru a nu genera alte probleme? Cartea “Calm! Calea originala spre o viata mai buna” vine in ajutorul oricarei persoane care se confrunta cu astfel de probleme.
Cartea o puteti achizitiona de aici.

Niciun comentariu

Nu ratați!

Introduceți adresa dumneavoastră de email pentru a primi cele mai noi articole:

Prin abonarea la newsletter-ul nostru aveți șansa de a câștiga unul dintre cele trei coșuri cu produse naturiste, oferite lunar prin tragere la sorți.