-
Pudra de curry – un amestec de condimente benefic din multe puncte de vedere
Pudra de curry este un amestec delicios de mirodenii. Este un ingredient de baza in bucataria pakistaneza, indiana si sud-africana. Se presupune ca acest nume provine de la... -
Ceai de mesteacan – beneficii, proprietati si mod de preparare
Mesteacanul are o istorie lunga si distinsa, atat in scopuri comerciale, cat si in scopuri medicale. Frunzele, seva si coaja copacilor de mesteacan sunt folosite pentru... -
Ceaiul de soc – beneficii, proprietati si contraindicatii
Florile de soc au o istorie lunga de utilizare in medicina traditionala din toata lumea. Acestea au proprietati antioxidante, antiseptice, antiinflamatoare si au un efect... -
Sucul de sfecla rosie – o licoare uimitoare
Ingrediente: 1 sfecla 2 pere 4-5 morcovi ½ lamaie (doar sucul) Curatam sfecla perele si morcovii si le taiem in bucati. Punem perele, morcovii si sfecla in storcator si il...