-
Hranitoare si gustoase, migdalele reprezinta o gustare de nota 10
Beneficiile migdalelor sunt extinse si sunt frecvent utilizate ca o solutie sanatoasa pentru ameliorarea tulburarilor cardiace, diabetului, constipatiei, tulburarilor... -
Inregistrarile istorice arata ca sucul de mere a fost fermentat in otet inca din anul 5000 i.Hr.
Cercetarile arata ca otetul de mere poate ajuta refluxul de acid, scaderea tensiunii arteriale, imbunatatirea diabetului zaharat si pierderea in greutate. Beneficiile acestuia... -
Ciupercile – izvor de sanatate
Beneficiile pentru sanatate ale ciupercilor includ micsorarea nivelului de colesterol, cancer si diabet. De asemenea, ajuta la scaderea in greutate si mareste puterea... -
Coacazele, micile fructe de padure, au beneficii multiple pentru sanatate
Coacazele au grija de sistemul cardiovascular. Acestea sunt bogate in flavonoide, un compus polifenolic cu proprietati antioxidante excelente, care impiedica formarea...