-
Beneficiile castanelor pentru creier, oase, inimă și altele
Puțin dulci, cu cantitatea potrivită de crocant, castanele sunt alimente versatile, delicioase, bogate în nutrienți. Castanii, sau Castanea, sunt un grup de aproximativ opt... -
Tonul – beneficii puternice pentru sănătate + contraindicații si efecte secundare
Tonul este unul dintre cei mai consumați pești din lume și este extrem de benefic pentru sănătate. Acest pește delicios are multe vitamine esențiale, minerale și... -
24 de beneficii ale vinului roșu pentru sănătate, piele și păr
Știai că vinul roșu poate fi sănătos? Există dovezi abundente că consumul moderat de vin roșu poate avea efecte benefice. Poate promova sănătatea inimii și chiar... -
Tofu: beneficii pentru sănătate, utilizări și posibile riscuri
Tofu este un aliment foarte nutritiv procesat din caș de soia. Are o aromă blândă și se potrivește bine cu foarte multe preparate. În plus, poate înlocui carnea în... -
Frunze de cartof dulce – beneficii importante pentru sănătate
Alături de tuberculii cartofului dulce, frunzele sunt, de asemenea, comestibile. Frunzele pot fi preparate precum spanacul. Sunt o sursă excelentă de antioxidanți, vitamina... -
Osteoporoza – o amenințare în continua creștere – alimente și exerciții fizice recomandate
Acest articol despre osteoporoză a apărut inițial în revista Wellness și este scris de Fizioterapeutul Senior și Antrenorul de fitness, Meenakshi S. Durerile sunt o parte... -
4 modalități ușoare pentru îmbunătățirea rezistenței osoase
Un os rupt nu este niciodată o experiență plăcută. Pentru a evita acest lucru, este important să mențineți o rezistență osoasă bună și să evitați cu totul... -
Chefir – 7 beneficii pentru sănătate, inclusiv creșterea imunității și vindecarea intestinului
Catalogat ca un aliment sănătos al secolului 21, chefirul este un aliment probiotic care conține mulți compuși bioactivi și până la 30 de tulpini diferite de bacterii... -
Colagen pentru articulații: beneficii majore
Pudra de colagen este considerată pe scară largă una dintre cele mai bune suplimente pentru articulații, deoarece joacă un rol major în formarea cartilajului sănătos... -
7 motive pentru a obține prebiotice în dieta ta – plus cele mai bune surse
Alimentele bogate în fibre dietetice și probiotice oferă o listă lungă de beneficii și sunt esențiale pentru sănătatea generală. Cu toate acestea, prebioticele sunt... -
Păstârnacul – leac pentru ochi, inimă și plămâni – profil nutrițional
Legumele rădăcinoase sunt încărcate cu substanțe nutritive. Una dintre aceste legume este păstârnacul. Acesta fost cultivat și savurat din cele mai vechi timpuri pentru... -
Fenicul – leguma cu numeroase beneficii – de ce sa o consumi mai des
Fenicul are o bogată istorie de utilizare datorită numeroaselor sale proprietăți nutritive. De pe vremea lui Hipocrate, a fost folosit ca medicament. Romanii se gândeau la... -
12 beneficii promițătoare ale cojii de rodie pentru piele, păr și sănătate (rețeta)
Coaja de rodie are multe proprietăți medicinale și este utilizată pentru tratarea mai multor afecțiuni. Se spune că posedă proprietăți antibacteriene, antifungice,... -
Cele mai bune 10 beneficii ale calciului + doza zilnică recomandată in funcție de vârstă
Calciul reprezintă aproximativ 1,5 până la 2% din greutatea corporală totală! Calciului joacă un rol vital în sănătatea organismului și în multe alte moduri in afara...