-
Frunzele morcovilor au un gust usor amar, insa acest inconvenient este compensat de beneficiile aduse
Majoritatea oamenilor taie frunzele morcovilor si le arunca la gunoi, dar acestea pot fi consumate ca verdeata pentru salata sau mancaruri, oferind beneficii nutritionale.... -
Varza kale a intrat recent in atentia nutritionistilor si a doritorilor unui stil de viata sanatos
In zilele noasrtre toata lumea pare sa vorbeasca despre piureuri verzi, shake-uri sau sucuri de legume si nu e de mirare – oamenii sunt din ce in ce mai constienti de... -
Varza de Bruxelles este un aliment delicios si sanatos, extrem de bogat in fitonutrienti
Varza de Bruxelles contine un pachet de beneficii pentru sanatate, printre care are capacitatea de a scadea colesterolul, de a echilibra nivelul hormonilor, de a imbunatati... -
Rambutan, fructul cu forma si gust de neuitat, are beneficii uimitoare
Fructul exotic rambutan este mai putin cunoscut si destul de neobisnuit ca aspect, dar placut la gust si folosit pe scara larga atat pentru aplicatiile culinare cat si pentru... -
Lemongrass-ul este una dintre plantele medicinale cele mai utilizate in lume
Desi nu este cea mai populara optiune, ceaiul de lemongrass este o bautura delicioasa si benefica, care poate ajuta organismul in multe feluri, inclusiv capacitatea de a se... -
Hranitoare si gustoase, migdalele reprezinta o gustare de nota 10
Beneficiile migdalelor sunt extinse si sunt frecvent utilizate ca o solutie sanatoasa pentru ameliorarea tulburarilor cardiace, diabetului, constipatiei, tulburarilor... -
Ceaiul de patrunjel promite tratarea multor afectiuni
Ceaiul de patrunjel este capabil sa detoxifice corpul, imbunatateste vederea, stimuleaza sistemul imunitar, protejeaza impotriva bolilor cronice, previne formarea tumorilor,... -
Boabele de cacao erau atat de apreciate incat triburile antice le foloseau sub forma de moneda
Cacaoa are capacitatea de a scade tensiunea arteriala crescuta, colesterolul, obezitatea, constipatia, cancerul, sindromul de oboseala cronica si diferite boli... -
Gulia este apreciata in multe tari din intreaga lume nu numai pentru diversitatea sa culinara ci si pentru continutul sau bogat in vitamine si minerale
Beneficiile de sanatate ale guliilor includ capacitatea de a imbunatati procesele digestive, protejeaza impotriva cancerului, stimuleaza sistemul imunitar si circulatia,... -
Conopida este bogata in vitamine si minerale, oferindu-ne o gama larga de beneficii
Conopida este o sursa excelenta de vitamine si minerale: vitamina C, K, B6, B1, B2, B3, E, folat, calciu, magneziu, fosfor, potasiu si mangan. Mai contine si grasimi nesaturate... -
Putine persoane cunosc adevaratele beneficii ale dovleceilor in prevenirea si chiar ameliorarea sau tratarea diverselor probleme de sanatate
Dovlecelul reprezinta o sursa buna de vitamina C, un antioxidant hidrosolubil, acesta se dizvolta in fluidele corporale si protejeaza celulele de radicalii liberi. Luteina si... -
Pepenii contin cantitati semnificative de vitamine si vin la pachet cu o serie larga de beneficii
Desi astazi ne gandim la pepene ca acel fruct mare, perfect, zemos si dulce, nu a fost intodeauna asa. Stramosul salbatic al pepenului a fost defapt un fruct amar de...