-
Ceai de isop – ce puteți trata cu această plantă sfântă
Isopul este o plantă veșnic verde, care a crescut inițial în sudul Europei de-a lungul Mediteranei, precum și în Asia centrală. Mulți oameni consumă ceai de isop... -
Tensiunea arterială – cauze, factori de risc și sfaturi utile
Tensiunea arterială crescută nu este doar o problemă în sine, ci duce și la alte condiții de sănătate periculoase, inclusiv accident vascular cerebral, atac de cord,... -
Descopera ce beneficii iti poate aduce „fructul pasiunii” sau maracuja
Fructul pasiunii (maracuja) are un numar surprinzator de beneficii medicinale datorita nutrientilor, mineralelor si continutului de vitamine, care include antioxidanti,... -
Beneficiile uimitoare ale mersului pe jos
Unele dintre beneficiile pentru sanatate ale mersului pe jos includ sanatatea fizica si mintala, protectia impotriva bolilor cardiace, diabet si alte tipuri de afectiuni... -
Unt de arahide – beneficii si reteta
Beneficiile untului de arahide includ un risc redus de diabet, boli de inima, cancer, boli nervoase degenerative si controlul bolii Alzheimer. De asemenea, ajuta la scaderea... -
Cei mai multi oameni arunca cojile de portocala, dar acest lucru poate fi o gresala avand in vedere multiplele beneficii care ni le-ar putea aduce
Coaja de portocale contine vitamine B, P, E, K, caroten si calciu, dintre care cele mai multe sunt concentrate in cortex. Coaja de portocala contine, de asemenea, mai mult de... -
Fulgii de ovaz sunt o sursa importanta de vitamine, minerale, fibre si antioxidanti, oferind importante beneficii pentru sanatate
Printre beneficiile pentru sanatate ale fulgilor de ovaz se numara scaderea nivelului de zahar din sange, un risc redus de boli de inima, controlul diabetului si prevenirea... -
Semintele de in au fost consumate timp de cel putin 6000 de ani, facandu-le una dintre primele super-alimente cultivate in intreaga lume
Semintele de in contin acizi grasi omega-3, fibre, grasimi mononesaturate si polinesaturate, vitamina B1, B6, folate, calciu, fier, magneziu, fosfor si potasiu. Printre... -
Nucsoara este un condiment popular cu o lunga lista de beneficii pentru sanatate
Nucsoara este un condiment popular care are o lunga lista de beneficii pentru sanatate, inclusiv capacitatea de a calma indigestia si de a imbunatati functia cognitiva. Are... -
Ceaiul de matase de porumb previne si trateaza o mare varietate de afectiuni
Matasea de porumb poseda o serie de proprietati de vindecare. Nutrientii si continutul sau antioxidant indica faptul ca exista anumite avantaje pe care le putem obtine prin... -
Semintele de busuioc au fost consumate de mii de ani in multe parti ale lumii
Semintele de busuioc sunt adesea trecute cu vederea, in ciuda faptului ca au o concentratie bogata de compusi puternici si ingrediente active care pot imbunatati sanatatea.... -
Usturoiul negru este utilizat pe scara larga din timpuri stravechi in Asia si utilizarea lui este din ce in ce mai raspandita si cunoscuta
Pentru a se obtine usturoiul negru, se macereaza usturoiul alb printr-un proces 100% natural. Usturoiul negru este de fapt usturoi supus unei tehnici speciale de fermentatie,... -
Frunzele morcovilor au un gust usor amar, insa acest inconvenient este compensat de beneficiile aduse
Majoritatea oamenilor taie frunzele morcovilor si le arunca la gunoi, dar acestea pot fi consumate ca verdeata pentru salata sau mancaruri, oferind beneficii nutritionale.... -
Lapte de soia – beneficii si cum il putem prepara acasa
Beneficiile de sanatate ale laptelui de soia includ scaderea nivelului de colesterol, riscului de cancer si obezitate. Ajuta la imbunatatirea sanatatii cardiovasculare si la...