-
Ce efect au alimentele grase asupra corpului tău
Mâncărurile grase nu se găsesc numai la fast-food, ci și la locurile de muncă, restaurante, școli și chiar acasă. Majoritatea alimentelor prăjite sau gătite cu... -
Orez negru – beneficii și utilizări surprinzătoare
Numit și orez interzis sau violet, orezul negru este un tip de orez care aparține speciei Oryza sativa L. Orezul negru capătă culoarea sa negru-purpuriu dintr-un pigment... -
Ceaiul alb are multe proprietati vindecatoare si ajuta la mentinerea sanatatii
Pana acum ati auzit probabil despre beneficiile ceaiului verde. Se spune ca o ceasca sau doua pe zi micsoreaza tensiunea arteriala, atenueaza inflamatia, reduc riscul bolilor... -
Varza de Bruxelles este un aliment delicios si sanatos, extrem de bogat in fitonutrienti
Varza de Bruxelles contine un pachet de beneficii pentru sanatate, printre care are capacitatea de a scadea colesterolul, de a echilibra nivelul hormonilor, de a imbunatati... -
Uleiul de peste este un supliment grozav care poate aduce rezultate uimitoare in privinta sanatatii si aspectului fizic
Majoritatea beneficiilor pentru sanatate ale uleiului de peste sunt atribuite prezentei acizilor grasi esentiali omega-3, cum ar fi acidul acidul docosahexaenoic (DHA) și... -
Hranitoare si gustoase, migdalele reprezinta o gustare de nota 10
Beneficiile migdalelor sunt extinse si sunt frecvent utilizate ca o solutie sanatoasa pentru ameliorarea tulburarilor cardiace, diabetului, constipatiei, tulburarilor... -
Beneficiile pentru sanatate ale fructului grapefruit sunt de mare amploare si aproape de neegalat
Un pahar de suc de grapefruit ajuta la cresterea nivelului de vitamina C. Acest fruct este ambalat cu beneficiile obtinute din diferite substante nutritive si vitamine,... -
Spirulina este consumata de secole pentru beneficiile sale asupra sanatatii
Spirulina ofera multe beneficii pentru sanatate, dintre care unele includ scaderea nivelului de colesterol, imbunatatirea imunitatii, cresterea numarului de celule rosii,... -
Zaharul poate avea efecte daunatoare asupra metabolismului si poate contribui la tot felul de boli, fiind cel mai rau ingredient din dieta moderna
Este indicat sa consumam cat mai putin zahar posibil. Femeile nu ar trebui sa consume mai mult de 100 de calorii pe zi, egale cu 6 lingurite sau 24 de grame, iar barbatii nu... -
Inregistrarile istorice arata ca sucul de mere a fost fermentat in otet inca din anul 5000 i.Hr.
Cercetarile arata ca otetul de mere poate ajuta refluxul de acid, scaderea tensiunii arteriale, imbunatatirea diabetului zaharat si pierderea in greutate. Beneficiile acestuia... -
Caisele se numara printre fructele cu numeroase beneficii pentru sanatate
Caisele au capacitatea de a trata indigestia, constipatia, durerile de urechi, febra, afectiunile cutanate, cancerul si anemia. Ele contribuie la imbunatatirea sanatatii inimii... -
Piersicile nu sunt numai niste fructe gustoase si zemoase, ele aduc nenumarate beneficii pentru sanatate
Piersicile au puterea de a ne apara de cancer, obezitate, colesterol crescut, trateaza bolile de sange si cele neurodegenerative. Ajuta la mentinerea sanatatii vederii si a... -
Avocado – un remediu natural pentru numeroase afectiuni
Avocado ajuta la pierderea in greutate, ofera protectie impotriva bolilor cardiovasculare, trateaza osteoartrita si creste absorbtia nutrientilor in organism. De asemenea... -
Dovleacul – vedeta toamnei tarzii
Dovleacul este considerat a fi originar din America Centrala. Seminte ale acestuia dateaza din anii 7.000 i.e.n. si au fost descoperite in Mexic. Dovleacul este un aliment...