-
Efectele terapeutice ale afinelor sunt atat de miraculoase incat pot inlocui cu succes anumite tratamente medicamentoase
De-a lungul multor decenii, proprietatile antimicrobiene, antioxidante si antiinflamatorii ale afinelor au fost apreciate pentru eficacitatea lor intr-o serie de afectiuni,... -
Frunzele morcovilor au un gust usor amar, insa acest inconvenient este compensat de beneficiile aduse
Majoritatea oamenilor taie frunzele morcovilor si le arunca la gunoi, dar acestea pot fi consumate ca verdeata pentru salata sau mancaruri, oferind beneficii nutritionale.... -
Amarantul nu a aparut peste noapte in civilizatia moderna, dimpotriva este un aliment stravechi consumat de aztecii si mayasii din America Centrala
Beneficiile pentru sanatate ale amarantului includ reducerea inflamatiei, prevenirea anumitor boli cronice, cresterea masei osoase, scaderea tensiunii arteriale, imbunatatirea... -
Suc de catina – reteta si beneficii
Ingrediente: -300g fructe de catina -150g de miere (dupa gust) -1,5l apa Se spala fructele de catina. Se pun in blender toate ingredientele dupa care se strecoara. Se bea... -
Rubarba – proprietati si beneficiile sale pentru sanatate
Rubarba ajuta la scaderea in greutate, imbunatateste digestia, previne boala Alzheimer, stimuleaza cresterea osoasa, previne leziunile neuronale, creste sanatatea pielii,... -
Prazul se bucura de o istorie lunga si bogata, putand fi urmarita pana in antichitate
Prazul se bucura de o istorie lunga si bogata, putand fi urmarita inca din antichitate. Nativii din Asia Centrala si din Europa au cultivat aceasta planta de mii de ani. Prazul... -
Merisoarele sunt fructele care contin cea mai mare cantitate de antioxidanti
Merisoarele sunt alimente sanatoase datorita continutului lor ridicat de nutrienti si antioxidanti. Nutrientii acestora au fost legati de un risc mai mic de infectii ale...