-
Ceai de mesteacan – beneficii, proprietati si mod de preparare
Mesteacanul are o istorie lunga si distinsa, atat in scopuri comerciale, cat si in scopuri medicale. Frunzele, seva si coaja copacilor de mesteacan sunt folosite pentru... -
Fasolea verde – o leguma cu proprietati uimitoare pentru sanatate!
Beneficiile pentru sanatate ale fasolei verzi includ un risc redus de boli de inima si cancer de colon, precum si de diabet zaharat. Ele dau un impuls sistemului imunitar si... -
Fie ca sunt proaspete sau uscate, curmalele sunt considerate unele dintre cele mai sanatoase fructe
Beneficiile curmalelor includ ameliorarea constipatiei, problemelor cardiace, anemiei si disfunctiilor sexuale. Curmalele contribuie la cresterea sanatoasa in greutate si... -
Uleiul esential de santal este folosit de mii de ani si are proprietati terapeutice
Fiind un ulei esential folosit de mii de ani in ritualuri si ceremonii religioase, mai ales in India, uleiul de Lemn de Santal si-a castigat reputatia de ingredient perfect... -
Suc de morcovi – simplu si sanatos
Chiar daca nu aveti acasa un storcator electric, puteti face suc de morcovi foarte simplu: Taiati morcovii in bucati mici si puneti-i intr-un blender (sau dati-i prin... -
Rubarba – proprietati si beneficiile sale pentru sanatate
Rubarba ajuta la scaderea in greutate, imbunatateste digestia, previne boala Alzheimer, stimuleaza cresterea osoasa, previne leziunile neuronale, creste sanatatea pielii,...