Rețetă cremă de ras naturală cu unt de shea

0

Sunteți gata să aveți pielea mătăsoasă după ras cu această uimitoare cremă de casă? Cu siguranță, mai ales pentru că vei evita multiplele substanțe chimice din produsele comerciale.
Studiile arată că parabeni și ftalați, care sunt folosiți frecvent în produsele de îngrijire personală / înfrumusețare, ca potențiali perturbatori endocrini. Acești perturbatori nu numai că vă pot afecta corpul, dar pot afecta fătul în curs de dezvoltare pentru femeile însărcinate.
Cu o cremă de ras de casă, totuși, puteți evita aceste preocupări potențiale. Această rețetă hrănește și protejează pielea sensibilă, oferind în același timp un ras ușor. Aceasta poate fi utilizată atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Îți va plăcea cât de moale se simte pielea și te vei simți mulțumit(ă) știind că folosești ingrediente sănătoase.
Cum se prepară
Folosind o cratiță mică, topește untul de shea crud și uleiul de cocos la foc foarte mic pe aragaz. Se amestecă până se topește complet. Untul de shea crud este uimitor, deoarece este extrem de hidratant și, atunci când este aplicat pe piele, oferă catifelare și netezime imediat. Este, de asemenea, o sursă semnificativă de compuși antiinflamatori și anti-tumorali.
Nu puteți greși cu uleiul de cocos. Nue doar un super-aliment, uleiul de cocos este un super-hidratant care conține o mulțime de beneficii anti-îmbătrânire ce protejează pielea de radicalii liberi.
Apoi, vom adăuga uleiul de măsline sau uleiul de struguri și vom amesteca până se omogenizează complet. Se ia de pe foc. Uleiul de măsline este excelent pentru prevenirea pielii uscate și conține vitamina E hidratantă. Uleiul de struguri este, de asemenea, o sursă excelentă de vitamina E și încărcat cu acizi grași hidratanți.
Transferați amestecul într-un castron de dimensiuni medii și puneți-l în frigider până devine solid. Scoateți amestecul din frigider. Folosind un mixer manual sau un mixer electric, amestecați până la o consistență pufoasă; aproximativ 3-5 minute.
Acum, adăugăm săpunul de Castilia și amestecăm până se omogenizează complet. Săpunul de Castilia este ingredientul perfect pentru a adăuga un pic de textură și este un săpun natural, fără substanțe chimice.
Odată ce amestecul are o textură frumoasă și pufoasă, adăugați uleiurile esențiale. Puteți adăuga 10 picături atât de lavandă, cât și de tămâie. Uleiul de lavandă reface tenul pielii, încetinește îmbătrânirea cu antioxidanții săi puternici și ameliorează eczema și psoriazisul. Tămâia are beneficii uimitoare, ajutând la îmbunătățirea circulației și la diminuarea durerilor musculare.
Acum ai propria ta cremă de ras, fără chimicale, care sfidează vârsta, de casă, pe care pielea ta o va iubi!
Folosind o lingură, transferați crema de ras într-un borcan de sticlă cu capac și păstrați-o într-un loc răcoros și uscat. Puteți chiar să o păstrați în frigider. Pentru a o conserva, aveți grijă să nu pătrundă apă în recipient în timp ce faceți duș. Pur și simplu ștergeți mâinile cu un prosop înainte de a scoate crema de ras. Deoarece folosim uleiuri, poate face cada sau dușul un pic alunecos, așa că vă rugăm să aveți grijă.

Sfaturi pentru folosire
S-ar putea să vă așteptați la o spumă mare. Această cremă de ras de casă nu face spumă. Seamănă mai degrabă cu o cremă sau cu loțiune și ar trebui aplicată sub formă de strat subțire. Există câteva lucruri pe care le puteți face pentru a vă asigura un ras bun, cum ar fi utilizarea unui aparat de ras de calitate și curat.
Odată ce pășiți în duș, așteptați câteva minute înainte de a începe pentru a permite pielii să se înmoaie. Clătiți lamele pe tot parcursul procesului de ras pentru a le menține curate. Folosirea unei căni cu apă caldă sau fierbinte la duș poate face clătirea ceva mai ușoară a aparatului de ras.
DESCRIERE
Această rețetă naturală de cremă de ras hrănește și protejează pielea sensibilă, oferind în același timp un ras bun. Poate fi folosită atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Îți va plăcea cât de moale se simte pielea și te vei simți mulțumit(ă) știind că folosești ingrediente sănătoase.
INGREDIENTE
⅔ ceașcă ulei de cocos nerafinat
⅔ ceașcă unt de shea pur
2 linguri de ulei de măsline sau de struguri
2 linguri săpun Castilia lichid
10 – 20 picături de uleiuri esențiale de lavandă sau tămâie
INSTRUCȚIUNI
Folosind o cratiță mică, topește untul de shea și uleiul de cocos la foc foarte mic pe aragaz. Se amestecă până se topește complet.
Adăugați uleiul de măsline sau uleiul din semințe de struguri și amestecați până se omogenizează complet. Se ia de pe foc.
Transferați amestecul într-un castron de dimensiuni medii și puneți-l în frigider până devine solid.
Scoateți amestecul din frigider. Folosind un mixer manual sau un mixer electric, bateți amestecul până se face pufos; aproximativ 3-5 minute.
Adăugați săpunul Castilia și amestecați.
Adăugați uleiul esențial și amestecati până când se omogenizează complet și este pufos.

Niciun comentariu

Nu ratați!