Rețetă de limonadă cu căpșuni (îndulcită natural) – delicioasă, răcoritoare și foarte sănătoasă

0

Această rețetă de limonadă cu căpșuni este o băutură răcoritoare și fără zahăr – perfectă pentru vară. În plus, este ușor de făcut și necesită doar patru ingrediente.
✔️ Ingrediente
– Căpșuni:  căpșunile sunt pline de antioxidanți precum vitamina C, mangan și acid folic. De aceea, acestea sunt benefice pentru imunitate și combaterea bolilor cronice, precum cancerul și bolile de inimă. De asemenea, ajută la sănătatea creierului, a pielii și a sistemului digestiv.
– Suc de lămâie:  sucul de lămâie furnizează o cantitate mare de vitamina C și aduce beneficii inimii, rinichilor și pielii.
– Stevia:  În loc de zahăr rafinat sau înlocuitori nesănătoși de zahăr, stevia oferă dulceața acestei limonade de căpșuni fără efecte adverse. De fapt, stevia de înaltă calitate poate susține pierderea în greutate, împreună cu nivelul sănătos al colesterolului și al tensiunii arteriale. Puteți folosi și alți îndulcitori naturali sănătoși precum mierea, dacă stevia nu este opțiunea dvs. preferată.
– Apă:  Când într-adevăr trebuie să-ți potolești setea și să rămâi hidratat, nimic nu depășește o cană rece de apă, iar beneficiile apei potabile, în special în timpul verii, sunt vaste – inclusiv ajutând la detoxifiere, digestie, aport de calorii și multe altele.

✔️ Cum se prepară limonadă de căpșuni
– 3 căni de apă de izvor sau filtrată
– ½ cană suc de lămâie proaspăt stors
– 2 căni de capsuni bio, proaspete sau congelate
– stevia, după gust
Cum faci limonadă de căpșuni de la zero? Nu putea fi mai ușor!
Luați ingredientele, începând cu cele trei căni de apă și terminând cu stevia, turnați-le în blender și – ați ghicit – amestecați până când limonada este omogenă și lichefiată.
Gata — limonada ta de căpșuni este gata de băut și de savurat în acele zile fierbinți de vară și o rețetă pe care o poți prepara oricând în câteva minute.

Niciun comentariu

Nu ratați!

Introduceți adresa dumneavoastră de email pentru a primi cele mai noi articole:

Prin abonarea la newsletter-ul nostru aveți șansa de a câștiga unul dintre cele trei coșuri cu produse naturiste, oferite lunar prin tragere la sorți.