Alimente ce diminuează efectele nocive ale tutunului

0

După cum bine știm cu toții, țigările sunt teribile pentru plămâni. Vă prezentăm cele mai bune modalități naturale de a curăța nicotina și gudronul din plămâni:
Când fumați, nivelurile de vitamina A, C, și E sunt mai mici. Puteți să le restabiliți mâncând fructe, cum ar fi kiwi, care este bogat în aceste vitamine, iar corpul dumneavoastră va începe să restabilească aceste niveluri. Vitamina A vă ajută să mențineți starea de funcționare normală a plămânilor. Vitamina B6 are grijă de ADN-ul dumneavoastră, ajutând la reducerea riscului de cancer pulmonar, la fel și vitamina C, ajută la limitarea acestui risc.
Nivelurile scăzute ale vitaminei D din sânge pot fi asociate cu un risc crescut de infecții respiratorii. Mâncați peste, care furnizează vitamina D. De asemenea puteți consuma ciuperci, ouă și alimente fortificate, ce va pot ajuta să furnizați această vitamină esențială.
Asigurați-va că obțineți vitamina E sub formă de alfa-tocoferol, care se găsește în uleiurile de măsline sau floarea-soarelui. Această formă de vitamina E poate ajuta la îmbunătățirea funcției pulmonare.
Spanacul este plin de acid folic și vitamine. Acesta conține vitamina A și flavonoide, care sunt cunoscute că protejează organismul de cancer pulmonar. Spanacul este, de asemenea, bogat în fier, pe care organismul trebuie să-l transporte cu oxigenul din plămâni în restul corpului.
Radical Biology & Medicine a efectuat un studiu care arată că mâncând o cantitate de azotat de sodiu, echivalentul a 100-300g de spanac pentru doar doua zile, îmbunătățiți semnificativ funcția pulmonară.
Atunci când fumați, corpul se deshidratează. Asigurați-va că aveți întotdeauna apă potabilă. Puteți să va hidratați corpul și să eliminați toată nicotina consumând mai multă apă. Plămânii trebuie, de asemenea, să primească cantitatea adecvată de umiditate de care au nevoie pentru a funcționa.
Ceapa este uimitoare! Această legumă ajută și când vine vorba de curățarea plămânilor. Ceapa poate preveni multe boli, inclusiv infecțiile pulmonare.
Portocalele conțin cyptoxantina, care ajută la prevenirea cancerului pulmonar. Ele sunt bogate în vitamina C, care ajută să transportați eficient oxigenul în întregul corp. Sucul din portocale stimulează metabolismul. Acestea conțin carotenoide, un pigment antioxidant portocaliu. Carotenoizii se găsesc în fructele și legumele de culoare portocalie sau roșie. Acest antioxidant ajută la reducerea riscului de cancer pulmonar.

Broccoli va ajută să restaurați vitamina C și B5 în corpul dumneavoastră. Atunci când este mestecat, acesta produce o substanță numită sulforafan. Cercetătorii au confirmat că fumătorii care mănâncă această legumă sunt mai puțin predispuși să dezvolte cancer pulmonar. Se recomandă să mâncați broccoli în formă brută.
Ceaiul din ace de pin poate fi un aliat bun în lupta împotriva cancerului pulmonar. Acele de pin sunt bogate în antioxidanți, inclusiv în vitaminele A și C, precum și flavonoide. Uleiul de pin ajută la ruperea mucusului și la îndepărtarea acestuia din plămâni. De asemenea, ajută la reducerea incidenței infecțiilor sinuzale.
Porumbul conține beta-criptoxantina, un antioxidant foarte puternic, care va ajută să va protejați de cancerul pulmonar. Acesta conține și beta-caroten, care formează vitamina A în organism. Beta-carotenul este o sursă importantă de vitamina A deoarece este transformată în organism, dar numai în cantitățile pe care organismul le cere. Beta-carotenul care nu este transformat în vitamina A, acționează ca un antioxidant foarte puternic. Acest antioxidant vaa ajută în lupta împotriva bolilor precum cancerul și bolile de inimă. Consumul de porumb dulce reduce riscul de cancer pulmonar cu până la 37%!
Urzica este o plantă plină de fier, ce ajută la detoxifierea plămânilor și joacă un rol foarte important în combaterea infecțiilor. Ceaiul de urzică ajută la problemele respiratorii prin combaterea tusei, tuberculozei și a astmului. Va curăță plămânii atunci când aveți cea mai mare nevoie!
Nicotina dăunează pielii. Asigurați-va că aveți grijă de pielea dumneavoastră prin consumul sucului de morcovi. Acesta conține cantități mari de vitamine A, K, C și B. Toate aceste vitamine sunt dovedite a elimina eficient nicotina din corpul dumneavoastră! Sucul de morcovi este eficient când vine vorba de sănătatea pulmonară și protejarea sistemului respirator împotriva infecțiilor. Acesta ajută la contracararea efectelor negative care sunt asociate cu fumatul. Sucul de morcovi este bogat în vitamine care ajută la reducerea semnificativă a riscului de emfizem. Studiile sugerează că mâncând câțiva morcovi pe zi, reduceți riscul cancerului pulmonar la jumătate!

Niciun comentariu

Nu ratați!