Ouă pentru stoparea căderii părului – 5 rețete și mod de folosire

0

Căderea părului este o problemă obișnuită cu care se confruntă mulți oameni. Părul are nevoie de proteine, iar aminoacizii, vitaminele și acizii grași din ouă hrănesc intensiv firul de păr. Oul este o soluție excelentă pentru majoritatea problemelor legate de păr și este ușor accesibil, ieftin și o alternativă naturală care poate fi utilizată atât pe plan intern cât și extern pentru creșterea părului. Ouăle fac părul puternic, împiedică ruperea și îl hrănește făcându-l mai strălucitor cu un aspect sănătos. Acestea ajută la restabilirea uleiurilor naturale prezente în păr și scalp.
Dacă aveți părul gras, cel mai bun tratament pentru dumneavoastră este albușul de ou care ajută la îndepărtarea excesului de sebum din păr. Pe de altă parte, dacă aveți parul uscat, atunci o mască de păr cu gălbenușul de ou este potrivită pentru dumneavoastră.
Ingrediente:
* 1 ou (sau două, depinde de mărimea părului)
* 5 linguri de ulei de măsline
Amestecați bine oul cu uleiul de măsline și aplicați acest amestec pe scalp și păr, lăsându-l să acționeze o jumătate de oră sau mai mult. Spălați-vă apoi cu apă puțin călduță pentru a curăța bine oul.
Ingrediente:
* un ou
* o lingură de ulei de măsline
* 2 linguri de zeamă de ceapă
* o linguriță de miere
Amestecați ingredientele și aplicați pe părul umed, inclusiv pe scalp și lăsați să acționeze 2 ore, după care spălați-l ca de obicei.

Ingrediente:
* 2 gălbenușuri de ou
* 2 linguri de zeamă de lămâie
Amestecați ingredientele și aplicați pe păr și pe scalp. Lăsați să acționeze o oră sau mai mult, după care spălați părul în mod obișnuit.
Ingrediente:
* un ou
* 2 linguri de iaurt
* 2 linguri de ulei de măsline
Amestecați ingredientele și aplicați pe păr și pe scalp. Lăsați să acționeze o oră sau mai mult, după care spălați părul în mod obișnuit.
Ingrediente:
* 2 ouă
* 5 ml bere
Amestecați ingredientele, aplicați masca pe parul umed și lăsați-o să acționeze o oră după care spălați părul în mod obișnuit.

Niciun comentariu

Nu ratați!

Introduceți adresa dumneavoastră de email pentru a primi cele mai noi articole:

Prin abonarea la newsletter-ul nostru aveți șansa de a câștiga unul dintre cele trei coșuri cu produse naturiste, oferite lunar prin tragere la sorți.