Program pentru detoxifierea colonului cu doar 2 ingrediente – vei elimina până la 7 kilograme de apă și grăsime

0

Ați auzit vreodată de curățarea simplă cu două ingrediente? Se spune că elimină deșeurile acumulate în intestinele noastre, urmând un program simplu de detoxifiere de 21 de zile.
Programul
Există prea multe programe de curățare a colonului care au fost propuse de diferiți practicieni în domeniul sănătății naturale. Acest program de curățare cu două ingrediente pare destul de ușor de urmat. În principiu , se propune următoarele :
Timp de 21 de zile, în fiecare dimineață, amestecați făină de semințe de in (sau măcinați semințe de in – fie aurii, fie maro) și chefir și consumați-le la micul dejun cu următoarele proporții:
Săptămâna 1: 1 lingură de făină de semințe de in și 100 ml (aproximativ 7+ linguri) de kefir
Săptămâna 2: 2 linguri de făină de semințe de in și 100 ml de kefir
Săptămâna 3: 3 linguri de făină de semințe de in și 150 ml (aproximativ 10+ linguri) de kefir
Note importante
Păstrați făina de in/semințele de in în frigider. Cel mai bine este să măcinați semințele de in până când sunt fine și să le folosiți în fiecare dimineață pentru a preveni râncezirea lor. Cu toate acestea, dacă achiziționați făină de semințe de in măcinate, acestea ar trebui să fie bune atâta timp cât sunt păstrate în frigider.
Amestecați tot ce aveți nevoie și consumați imediat.
Beți MULTĂ apă, cel puțin opt pahare pe zi. Aceasta este o necesitate absolută, altfel s-ar putea să ajungeți mai constipat.
Beneficiile Kefirului
Kefirul este un lapte fermentat (ca iaurtul) folosind un starter natural numit boabe de kefir care este alcătuit din peste 50 de tulpini de bacterii și drojdie.
Kefirul din lapte conține nutrienții din lapte și metaboliți precum vitamine, minerale, enzime și aminoacizi esențiali care ajută ficatul să se detoxifice eficient și organismul să se vindece treptat.
În plus, microorganismele vii din Kefir înlocuiesc bacteriile bune pierdute în urma utilizării antibioticelor, colonizând intestinele pentru a ajuta la digestie, la absorbția nutrienților și la suprimarea sau eradicarea bacteriilor rele.

Printre altele, Kefirul ajută la mișcarea intestinelor și la afecțiuni precum:
Sindromul colonului iritabil,
boala inflamatorie intestinală (IBD),
diareea infecțioasă (cauzată de viruși, bacterii sau paraziți)
și diareea legată de antibiotice.
Există, de asemenea, unele cercetări care arată că sunt utile pentru probleme în alte părți ale corpului. De exemplu, unii oameni spun că au fost ajutați în cazul unor afecțiuni ale pielii, cum ar fi eczema, sănătatea urinară și vaginală, prevenirea alergiilor și a răcelilor și sănătatea orală.
Beneficiile semințelor de in
Semințele de in conțin super nutrienți care protejează organismul.
Acizii grași Omega 3 din semințele de in calmează antiinflamările din sistemul digestiv.
Lignanul, un anti oxidant, oprește radicalii liberi care provoacă cancere legate de hormoni, îmbătrânire prematură și o varietate de boli, boli de inimă, osteoporoză și accident vascular cerebral. În plus, precursorii lignanilor sunt transformați în enterolignani, enterodiol și enterolactonă de către bacteriile care colonizează în mod normal intestinul uman, ceea ce ajută la echilibrarea sistemului nostru hormonal.
Amidonul solubil absoarbe apa pentru a forma un gel care încetinește digestia. Acest gel acționează ca prebiotic pentru ca probioticele să înflorească. Amidonul solubil dă o senzație de „plin” ajutându-vă să vă detoxifiați și să pierdeți excesul de greutate.
Fibrele adaugă volum la conținutul intestinului și lucrează mușchiul intestinal care controlează mișcarea peristaltică a intestinului. Mișcările regulate ale intestinului elimină deșeurile și toxinele pe care ficatul le-a procesat.

Niciun comentariu

Nu ratați!