Siropul de usturoi este mult mai sănătos decât penicilina și se prepară foarte ușor – rețetă + mod de folosire

0

Din ce în ce mai mulți oameni au început să aibă tot mai multă încredere în tratamentele naturiste, pentru că în general, acestea nu au efecte adverse asupra organismului. Există un amestec de ingrediente simple, care are efecte senzaționale asupra sănătății.
Este vorba despre siropul de usturoi, despre care se spune că este de 10 ori mai eficient decât penicilina, ba chiar ține cancerul la distanță. Este foarte ușor de preparat, din ingrediente ieftine.
Ingredientele sale puternice sunt: usturoiul, mierea și cidrul din oțet de mere.
Siropul de usturoi îți întărește sistemul imunitar, îți scade tensiunea și reduce nivelul de colesterol „rău” din corp.
Ameliorează simptomele răcelilor și infecțiilor, și durerile provocate de artrită sau gută, iar fitonutrienții din cidrul din oțet de mere previn cancerul și crampele la nivelul picioarelor.

Ingrediente:
– 8 căței de usturoi curățați și ușor zdrobiți,
– 200 ml miere,
– 200 ml cidru din oțet de mere.
Cum trebuie să procedezi?
Tot ce trebuie să faci este să adaugi mierea și oțetul de mere peste usturoi, după care mixează amestecul la viteză maximă, timp de 15 secunde.
Compoziția formată se păstrează într-un borcan, la frigider, timp de 5 zile.
După acest timp, siropul este gata. Ai grijă însă, să amesteci totul în fiecare zi.
In fiecare dimineață, adăugă două lingurițe de sirop într-un pahar cu apă și bea imediat cum te-ai trezit, pe stomacul gol.

Niciun comentariu

Nu ratați!