-
Faina de migdale – beneficii mari pentru sănătate plus mod de preparare
Făina de migdale este printre cele mai bune alternative la făina de grâu. Este, de asemenea, o opțiune excelentă pentru persoanele care urmează o dietă keto sau o dietă... -
Top 12 tipuri de făină fără gluten – ce conțin și cum ne influentează sănătatea
Făina este un ingredient comun în majoritatea alimentelor de zi cu zi. Se folosește în deserturi, pâini, tăiței etc. Cel mai adesea, folosim făină albă de grâu, care... -
Cele mai sănătoase faini pentru orice ai vrea sa pregătești
Făina este folosită la fabricarea deserturilor, preparatelor făcute la cuptor, a caserolelor și a pastelor. Cu toate acestea, unele tipuri de făină sunt mai sănătoase... -
Faina de migdale – ideala pentru aluaturi, prajituri dar si pentru sanatate
Faina de migdale contine vitamine, minerale, substante nutritive si nu contine gluten. In 125 de grame de faina de migdale exista 14% din necesarul zilnic de proteine, precum...