-
Cât de sănătos e să mănânci ficat? 8 beneficii incontestabile
În medicina tradițională chineză, ficatul a fost mult timp văzut ca un superaliment care furnizează nutrienți. Consumul de organe ajută la completarea rezervelor de... -
Cum să îți cureți ficatul – remedii la îndemâna oricui
Ficatul este al doilea organ ca mărime din corpul uman și unul dintre cele mai importante, deoarece este responsabil pentru filtrarea toxinelor dăunătoare din sânge.... -
11 alimente care te fac mai înalt(ă) – cum funcționează și până la ce vârstă
Există cu adevărat alimente care te fac mai înalt(ă) și alimente care te fac mai scund(ă)? După cum probabil știți, genetica joacă un rol enorm în determinarea... -
24 de alimente pentru creșterea nivelului de hemoglobină
Probabil știți că hemoglobina este importantă pentru funcționarea corpului dumneavoastră. S-ar putea să știți, de asemenea, că are legătură cu fierul, celulele... -
Top 10 alimente bogate în biotina (vitamina b7)
Biotina este o vitamina B care îți ajută organismul să transforme alimentele în energie. Numită și vitamina H sau vitamina B7, este importantă pentru funcționarea... -
Top 10 alimente cu conținut ridicat de vitamina B12
Vitamina B12 este un nutrient esențial pe care organismul tău nu îl poate face singur, așa că trebuie să-l iei din dieta sau suplimente. Vegetarienii, femeile... -
Culturile europene medievale considerau ca mosmonul are multe beneficii de oferit sanatatii
Mosmonul este un fruct ideal pentru sezonul rece, fiind capabil sa ridice imunitatea, sa lupte impotriva virusilor si sa protejeze sistemul respirator. Face parte din familia... -
Vreme de secole, in Europa, radacina de brusture a fost considerata drept cel mai important remediu pentru curatarea sangelui
Prima utilizare a brusturelui este inregistrata in perioada medievala, fiind cunoscuta in medicina chineza. Beneficiile impresionante pentru sanatate ale brusturelui includ...