Curăță colonul cu această băutură naturală foarte eficientă, preparată in casă – rețetă si mod de folosire

0

Mulți oameni suferă de constipație cronică, sindromul colonului iritabil, intestin cu scurgeri și alte probleme ale sistemului digestiv. Deoarece colonul are o treabă importantă de a elimina deșeurile, este esențial să îl mențineți fără probleme.
Din fericire, există lucruri pe care le puteți face pentru a atenua disconfortul asociat cu toxinele și problemele de digestie din organism, cum ar fi o curățare de colon de casă. Am împărtășit detalii despre motivul pentru care este importantă o curățare a colonului , dar ceea ce este grozav este că nu este nevoie să consultați un medic pentru asta – și puteți să vă faceți propriul produs de curățare a colonului chiar acasă.
O curățare de colon de casă vă poate ajuta să eliminați unele dintre toxinele din corpul dvs. care ar putea contribui la disconfortul dvs. și, de asemenea, să ofere o ușurare naturală a constipației. Planificați doar o zi în care nu trebuie să plecați de acasă, astfel încât să vă puteți adapta la modificările de curățare a colonului din corpul dvs. și la eliminarea deșeurilor în timp ce începeți procesul de detoxifiere și de curățare internă.
Rețetă de curățare a colonului de casă
Ingrediente:
½ ceașcă suc de mere organic pur, 100% natural
2 linguri suc proaspăt de lămâie
1 linguriță suc de ghimbir
½ linguriță sare de mare
½ ceașcă apă caldă purificată

Instrucțiuni:
Să începem să curățăm colonul de casă. Veți avea nevoie de un pahar înalt și o lingură. Pentru început, puneți o jumătate de ceașcă de apă purificată într-o tigaie. Doriți să încălziți apa, nu să o fierbeți, astfel încât să puteți bea apa la o temperatură sigură.
Odată ce este caldă, turnați în pahar. Apoi adăugați sarea de mare și amestecați. Sarea de mare va ajuta la eliberarea toxinelor, împingând deșeurile prin corp și îmbunătățind în cele din urmă digestia.
Acum, adăugați sucul de mere, sucul de ghimbir și sucul proaspăt de lămâie. Amestecați.
Sucul de mere te face să ai scaun? Ei bine, „un măr pe zi îl ține pe doctor departe” poate să nu fie specific colonului, dar a venit din ideea că alimentele întregi, cum ar fi mărul bogat în nutrienti, aduc sănătate organismului. Un colon sănătos oferă cu siguranță o sănătate bună. De fapt, un studiu arată că cei care au mâncat un măr pe zi au avut mai puține vizite la medic și mai puține medicamente eliberate pe bază de rețetă.
Ghimbirul este minunat, deoarece reduce balonarea în timp ce stimulează colonul, menținându-l liber de deșeuri și toxine dăunătoare.
Și să nu uităm de uimitoarea lămâie! Sucul de lămâie ajută la digestie, detoxifiere și are un conținut ridicat de vitamina C, făcându-l un mare antioxidant – de aceea joacă un rol atât de important în băutura pentru curățarea colonului.

Cum se face curățarea colonului
Beți acest suc primul lucru dimineața, pe stomacul gol. Apoi, beți din nou acest amestec chiar înainte de un prânz ușor, de preferință legume preparate la abur și somon la cuptor. Beți din nou la jumătatea după-amiezii.
Beți 6-8 pahare de apă la temperatura camerei pe tot parcursul zilei. Ar putea fi cel mai bine să încetiniți consumul de lichide după ora 17, astfel încât să nu va treziți noaptea, cu nevoia de a merge la baie.
Riscuri
Efectuarea acestui tip de curățare a colonului nu ar trebui să prezinte probleme; cu toate acestea, este întotdeauna bine să discutați cu medicul dumneavoastră dacă sunteți gravidă, aveți o boală, suferiți de alergii sau luați orice medicamente prescrise.
Gânduri finale
O curățare de colon acasă vă ajută să eliminați unele dintre toxinele din corp care ar putea contribui la disconfortul dumneavoastră. De asemenea, vă va oferi o ușurare naturală a constipației. Această rețetă este atât ușoară, cât și foarte eficientă!
De obicei, o curățare de o zi este suficientă pentru a vă curăța colonul.

Niciun comentariu

Nu ratați!