Nucile Pili – considerate cele mai sănătoase nuci de pe planetă – 7 beneficii pentru sănătate

0

Nucile Pili sunt originare din solurile vulcanice din Filipine. Acestea sunt dintre cele mai nutritive dintre toate soiurile nucile. Și vin cu o serie de beneficii:
❓Ce sunt nucile Pili
Derivate din Arborele Pili, care de obicei crește până la 6 metri înălțime, nucile Pili sau Canarium Ovatum, sunt originare din regiunile oceanice din Asia de Sud-Est. Aceste nuci sunt consumate pe scară largă datorită conținutului ridicat de proteine și nutrienți.
🌱 Bogate în nutrienți
Nucile Pili sunt bogate în mangan, potasiu, calciu, grăsimi, proteine și fosfor. Sunt folosite și pentru a crea ulei, care este considerat a fi mai sănătos decât uleiul de măsline. Uleiul de nuci Pili îmbunătățește profilul lipidic și este bogat în antioxidanți.
🌱 Promovează sănătatea inimii
Nucile Pili sunt bogate în acizi grași omega sănătoși pentru inimă. De fapt, nucile pili conțin toți acizii grași omega importanți, care nu numai că îmbunătățesc circulația sângelui, dar reduc și riscul de a contracta boli cardiovasculare. Asociația Americană a Inimii îndeamnă persoanele cu probleme cardiace să consume alimente bogate în acizi grași omega, ceea ce nucile pili îndeplinesc cu succes această dorință.

🌱 Antioxidant
Nucile Pili au caracteristici antioxidante. Acestea ajută la menținerea nivelului sănătos de zahăr din sânge, promovează dezvoltarea mușchilor și țesuturilor, reglează energia și ajută corpul să elimine radicalii liberi care provoacă daune. Antioxidanții contribuie, de asemenea, la combaterea creșterii celulelor canceroase și la promovarea sănătății pielii. Această caracteristică face din nucile pili un remediu eficient pentru multe dintre condițiile menționate anterior.
🌱 Depășește insomnia
Nucile Pili vă pot ajuta să depășiți insomnia și alte tulburări lipsite de somn. Cum? Ei bine, nucile pili sunt bogate în multe minerale esențiale, iar unul dintre ele este magneziul. De fapt, au cel mai mare conținut de magneziu din orice nucă. Această proprietate face din nucile pili un remediu excelent pentru insomnie, deoarece magneziul tratează simptomele insomniei și vă ajută să dormiți mai bine noaptea.
🌱 Promovează sănătatea pielii și a părului
Vă amintiți toate reclamele cu ulei de păr bogat în vitamina E? Este posibil să știți că vitamina E vă ajută să vă îmbunătățiți calitatea pielii și a părului. Vitamina E vă ajută să vă protejați corpul împotriva multor afecțiuni, cum ar fi sedimentele de colesterol, și chiar activați antioxidanții. Nucile Pili sunt cea mai bogată sursă de vitamina E dintre toate nucile, motiv pentru care vă ajută să vă promovați sănătatea pielii și a părului.
🌱 Bogate în proteine
Există un motiv pentru care nucile pili sunt considerate cele mai sănătoase nuci din lume. Se datorează faptului că sunt mai mult decât bogate în proteine; conțin toți cei opt aminoacizi esențiali! Imaginați-vă înlocuirea alimentelor care conțin doar unul sau doi aminoacizi, cu unul care se mândrește cu toți. Acesta este motivul pentru care nucile pili sunt atât de hrănitoare.
🌱 Previne inflamarea limbiinuci 

Niciun comentariu

Nu ratați!