-
De ce nu este bun zahărul – 5 motive pentru a consuma mai puțin
Zaharurile sunt un tip de carbohidrați simpli care apar în mod natural în unele alimente și băuturi. Sunt, de asemenea, un aditiv în anumite alimente și băuturi.... -
Ce efect au alimentele grase asupra corpului tău
Mâncărurile grase nu se găsesc numai la fast-food, ci și la locurile de muncă, restaurante, școli și chiar acasă. Majoritatea alimentelor prăjite sau gătite cu... -
Orez negru – beneficii și utilizări surprinzătoare
Numit și orez interzis sau violet, orezul negru este un tip de orez care aparține speciei Oryza sativa L. Orezul negru capătă culoarea sa negru-purpuriu dintr-un pigment... -
Majoritatea oamenilor mănâncă mai mult decât trebuie – 7 efecte nocive ale supraalimentării
Indiferent dacă sunteți acasă sau afară, opțiunile de mâncare gustoase și nesfârșite și disponibilitatea largă a gustărilor rapide fac supraalimentarea sa fie ușor... -
Măsline kalamata – sunt mai sănătoase si mai naturale decât măslinele negre
Măslinele Kalamata sunt un tip de măsline denumit dupa orașul Kalamata, Grecia, unde au fost crescute pentru prima data. La fel ca majoritatea măslinelor, sunt bogate în... -
Aronia este un arbust originar din regiunile reci ale Americii de Nord, care poate trai chiar si 100 de ani
Cele mai impresionante beneficii pentru sanatate ale aroniei includ capacitatea lor de a imbunatati procesele digestive, protejeaza organismul impotriva radicalilor liberi,... -
Rambutan, fructul cu forma si gust de neuitat, are beneficii uimitoare
Fructul exotic rambutan este mai putin cunoscut si destul de neobisnuit ca aspect, dar placut la gust si folosit pe scara larga atat pentru aplicatiile culinare cat si pentru...