-
Ciuperca, mama vaselor sanguine care vindecă rănile
Răspândite în mai bine de 2.000 de specii diferite pe toată întinderea globului, ciupercile, intrate în alimentația omului din vremuri imemoriale, au un rol vital în... -
Ciupercile sunt extraordinare pentru sănătate, o comoară oferită cadou de natură
Beneficiile pentru sănătate ale ciupercilor includ micșorarea nivelului de colesterol, riscului de cancer și diabet. De asemenea, ajută la scăderea în greutate și... -
18 motive să consumi ciuperci mai des! Oferă numeroase avantaje pentru sănătate, piele și păr
Ciupercile devin din ce în ce mai populare datorită versatilității și beneficiilor puternice pentru sănătate. Trebuie să fii precaut cu ciupercile și să cumperi numai... -
Top 9 surse alimentare bogate in SELENIU
Seleniul este un oligoelement care este prezent în mod natural în multe alimente. Seleniul are un impact major sau participă la următoarele: •Reproducere •Metabolismul... -
Top 10 alimente bogate în biotina (vitamina b7)
Biotina este o vitamina B care îți ajută organismul să transforme alimentele în energie. Numită și vitamina H sau vitamina B7, este importantă pentru funcționarea... -
Top 10 alimente cu puternic efect anti-inflamator
Inflamările pot fi atât bune, cât și rele. Pe de o parte, ajută corpul să se apere de infecții și răni. Pe de altă parte, inflamația cronică poate duce la...