-
Miere și scorțișoară – beneficii puternice pentru o viață lungă și sănătoasă
Mierea și scorțișoara au fost folosite din cele mai vechi timpuri pentru a sprijini sănătatea. Mierea are o istorie bogată datând din textele grecești antice, romane,... -
Usturoi crud – 7 beneficii pentru combaterea bolilor
Intens aromat, usturoiul este folosit în aproape toate bucătăriile din lume. Este deosebit de bogat în anumiți compuși de sulf despre care se crede că sunt responsabili... -
20 de beneficii uimitoare ale mirtului de lămâie
Mirtul de lămâie ( Backhousia citriodora ) este o plantă cu flori, originară din Australia. După cum spun numele, este foarte aromat și are un gust caracteristic.... -
Suc de ghimbir – un puternic antioxidant pentru diferite afecțiuni – mod de preparare
Beneficiile pentru sănătate ale ghimbirului au fost bine cunoscute de indieni chiar de acum 5000 de ani. Ghimbirul conține multe vitamine și minerale precum mangan și... -
Ce beneficii are uleiul de muștar și cum se folosește
Uleiul de muștar, produs din semințele plantei de muștar, este un ingredient obișnuit în bucătăria indiană. Cunoscut pentru aroma sa puternică, gustul înțepător și...