-
Revitalizare și armonie: Beneficiile uimitoare ale ceaiului de salcâm pentru trup și suflet!
Florile de salcâm, denumite științific Robinia pseudoacacia, conțin o varietate de substanțe active. Principalii compuși chimici prezenți în florile de salcâm includ... -
Pasiunea pentru vindecare: Învață cum să prepari tinctura de rostopască acasă și cum să o consumi
Rostopasca (Ruta graveolens) este o plantă perenă care face parte din familia Rutaceae, iar frunzele și semințele sale sunt utilizate în scopuri medicinale. Rostopasca... -
Beneficiile extraordinare ale consumului de suc de telina
Consumul sucului de telina in mod regulat iti imbunatateste imunitatea. De asemenea, puteti observa imbunatatiri in ameliorarea durerilor articulare, digestiei si sanatatii... -
Inregistrarile istorice arata ca sucul de mere a fost fermentat in otet inca din anul 5000 i.Hr.
Cercetarile arata ca otetul de mere poate ajuta refluxul de acid, scaderea tensiunii arteriale, imbunatatirea diabetului zaharat si pierderea in greutate. Beneficiile acestuia... -
Echinaceea este o planta folosita de sute de ani ca remediu in medicina traditionala
Beneficiile pentru sanatate ale echinaceei includ capacitatea de a stimula sistemul imunitar, previne cancerul, elimina infectiile bacteriene si virale, reduce inflamatia,... -
Inrudite cu piersicile si prunele, nectarinele isi trag numele de la „nectarul zeilor”, asta pentru ca au proprietati extraordinare
Beneficiile nectarinelor includ o functionare mai buna a celulelor si imbunatatirea sanatatii cardiovasculare si digestive. Mecanismul de aparare antioxidant al nectarinelor se... -
Ceaiul de ceapa poate fi un tratament eficient pentru numeroase afectiuni
In Evul Mediu, ceapa simboliza evitarea raului, iar in Asia simboliza intelepciune. Ceapa a inceput sa fie folosita din motive de sanatate din ce in ce mai mult pe masura ce... -
Caisele se numara printre fructele cu numeroase beneficii pentru sanatate
Caisele au capacitatea de a trata indigestia, constipatia, durerile de urechi, febra, afectiunile cutanate, cancerul si anemia. Ele contribuie la imbunatatirea sanatatii inimii... -
Piersicile nu sunt numai niste fructe gustoase si zemoase, ele aduc nenumarate beneficii pentru sanatate
Piersicile au puterea de a ne apara de cancer, obezitate, colesterol crescut, trateaza bolile de sange si cele neurodegenerative. Ajuta la mentinerea sanatatii vederii si a... -
Rubarba – proprietati si beneficiile sale pentru sanatate
Rubarba ajuta la scaderea in greutate, imbunatateste digestia, previne boala Alzheimer, stimuleaza cresterea osoasa, previne leziunile neuronale, creste sanatatea pielii,... -
Prazul se bucura de o istorie lunga si bogata, putand fi urmarita pana in antichitate
Prazul se bucura de o istorie lunga si bogata, putand fi urmarita inca din antichitate. Nativii din Asia Centrala si din Europa au cultivat aceasta planta de mii de ani. Prazul... -
Merisoarele sunt fructele care contin cea mai mare cantitate de antioxidanti
Merisoarele sunt alimente sanatoase datorita continutului lor ridicat de nutrienti si antioxidanti. Nutrientii acestora au fost legati de un risc mai mic de infectii ale... -
Castanele comestibile ofera o gama larga de beneficii sanatatii
Castanele au capacitatea de a imbunatati sanatatea digestiva, de a intari oasele, gestioneaza diabetul, protejeaza sanatatea cardiovasculara, stimuleaza sistemul imunitar,... -
Berea are un continut antioxidant echivalent cu cel al vinului, aducand beneficii sanatatii
Hameiul este o componenta majora pentru fabricarea berii, sursa bogata de flavonoide, care sunt antioxidanti puternici. De asemenea contine si proteine si vitamina B. Este o...