Scapă de punctele negre și diminuează ridurile cu această mască de față pe bază de gelatină (rețetă)

0

În această epocă modernă, constatăm că măștile faciale de casă sunt extrem de populare în rândul femeilor. Gelatina este foarte eficientă ca mască de față pentru prevenirea semnelor de îmbătrânire. Aceasta mască facială este destul de eficientă și combate cu succes schimbările cutanate legate de vârstă.
Prepararea gelatinei: Mai întâi adăugați o cantitate mică de gelatină în lapte sau apă. (O linguriță de gelatină la 2-3 lingurițe de lichid) se amestecă bine după care se lasă aproximativ 20 de minute să se întărească. După ce se îngroașă, plasați recipientul într-un vas cu apă fierbinte pentru a se transforma înapoi în stare lichidă.
Toate ingredientele folosite în mască trebuie să fie proaspete.
Ingrediente:
* gelatină
* ulei de măsline
* miere
Gelatina trebuie preparată după cum s-a specificat mai sus, după care se adaugă o linguriță de ulei de măsline și o linguriță de miere. Întindeți-o uniform pe față și lăsați-o să se usuce.

Această mască combate semnele îmbătrânirii, elimină ridurile și împiedică apariția ridurilor noi și îndepărtează punctele negre.
Ingrediente:
* gelatină
* produs lactat (iaurt sau kefir)
* faină
Întâi se prepară gelatina la fel ca la prima rețetă. Se amestecă cu o linguriță de produs lactat (iaurt sau kefir) după care se adaugă o linguriță de faină. Se amesteca bine până se omogenizează după care se aplică uniform pe față. Lăsați-o timp de 20 de minute.
Măștile faciale gelatinoase sunt extrem de eficiente și utile. Folosirea unei măști pe bază de gelatină oferă numai rezultate pozitive. Dar amintiți-vă să faceți pauze scurte de 2 – 3 zile înainte de a folosi-o din nou.

Niciun comentariu

Nu ratați!

Introduceți adresa dumneavoastră de email pentru a primi cele mai noi articole:

Prin abonarea la newsletter-ul nostru aveți șansa de a câștiga unul dintre cele trei coșuri cu produse naturiste, oferite lunar prin tragere la sorți.