Uită de produsele cosmetice scumpe și potențial dăunătoare. Metode de înfrumusețare cu ingrediente naturale, chiar din bucătăria ta

0

1 Eliminați cearcănele și aspectul ochilor obosiți
Înmuiați două plicuri de ceai verde, negru sau de mușețel în apă fierbinte mai puțin de un minut. Apoi scurgeți-le și lăsați-le să se răcească într-un bol la frigider. Odată răcite, plasați câte un pliculeț pe fiecare pleoapă închisă. Lăsați-le timp de 5 până la 15 minute.
2 Tratament pentru păr cu ou și banană
Amestecați un ou și o banană coaptă. Aplicați pasta obținută peste păr și lăsați-o timp de o jumătate de oră. Spălați părul făcând-vă ritualul obișnuit și veți obține un păr strălucitor și puternic.
3 Hidratați-vă unghiile
Înmuiați un puf de vată în ulei de măsline, apoi ungeți fiecare unghie în parte. Lăsați-le 5 – 10 minute după care spălați-vă pe mâini și vă puteți admira unghiile hidratate și strălucitoare.

4 Mască de față simplă, cu miere
Mierea este natural anti-bacteriană și o modalitate super rapidă de a obține pielea moale și frumoasă. O dată pe săptămână folosiți o lingură de miere, încălziți-o ușor frecând-vă degetele. Întindeți-o pe față și lăsați-o să acționeze 5 – 10 minute, apoi spălați-vă cu apă caldă pentru a o îndepărta ușor.
5 Exfoliază-ți pielea în mod natural
Se amestecă un raport de 2 la 1 de ulei de măsline și sare de mare pentru a face o exfoliere rapidă și eficientă. Acest lucru ajută la eliminarea celulelor moarte ale pielii, creând o piele mai moale și mai strălucitoare într-un mod mai natural și mai ieftin.
6 Îndepărtarea naturală a punctelor negre
Puneți 4 – 5 picături de miere pe o felie de lămâie și frecați pe zonele afectate. Lăsați amestecul să acționeze timp de 5 minute, după care clătiți cu apă rece.

Niciun comentariu

Nu ratați!

Introduceți adresa dumneavoastră de email pentru a primi cele mai noi articole:

Prin abonarea la newsletter-ul nostru aveți șansa de a câștiga unul dintre cele trei coșuri cu produse naturiste, oferite lunar prin tragere la sorți.