8 ierburi miraculoase pentru o creștere rapidă în greutate

0

Astăzi, când lumea se confruntă atât de des cu obezitatea, dorința de a lua în greutate poate părea o ficțiune. Dar există oameni care au nevoie să se îngrașe din diverse motive. Unii au un metabolism ridicat, alții sunt predispuși genetic să fie slabi, iar alții pur și simplu nu mănâncă suficient! Dar modalitatea înțeleaptă de a câștiga în greutate nu este să consumi mâncare nesănătoasă – asta va adăuga doar grăsime și te va face nesănătos.
👉 Top ierburi pentru creșterea în greutate:
Iată o listă cu ierburi diferite care maximizează luarea în greutate:
1. Mușețel
Mușețelul este renumit pentru proprietățile sale de creșterea apetitului. Aportul zilnic al acestuia vă va ajuta să vă îmbunătățiți apetitul. Desigur, vei observa modificări ale greutății tale. Dacă ați fost slab și subponderal toată viața, folosiți mușețel și extractele acestuia. Cu siguranță vei vedea schimbarea.
2. Armurariu
Armurariul a fost adesea folosit în tonice amare și este cunoscut pentru creșterea poftei de mâncare, îmbunătățirea digestiei și ajutarea oamenilor să ia ceva în greutate. Persoanele care se confruntă cu probleme de creștere în greutate ar trebui să încerce acest remediu. Merită încercat și a fost apreciat de toți cei care l-au folosit.
3. Gențiană
Rădăcinile de gențiană au fost folosite de zeci de ani pentru a trata persoanele care suferă de pierdere în greutate nedorită și probleme cu lipsa apetitului. Ajută organismul să absoarbă alimentele în mod corect. Crește senzațiile gastrice, apetitul, precum și fluxul de bilă. Este o plantă foarte amară și, de obicei, ierburile amare vă ajută să mâncați mai bine în timpul meselor.
4. Rădăcina de păpădie
Rădăcina de păpădie este un supliment excelent din plante. A fost adesea folosit de femei pentru a crește pofta de mâncare și pentru a promova creșterea în greutate. Este recomandat in special femeilor însărcinate, astfel încât să le fie stimulat apetitul. Are un conținut ridicat de nutrienți benefici, ceea ce o fac o opțiune sănătoasă si inteligentă de a lua in greutate.

5. Chen Pi
Chen Pi este un supliment de coji de citrice uscate care vă ajută să îmbunătățiți sistemul digestiv și să creșteți apetitul. Sunt folosite pentru a trata dispepsia și au fost folosite ca relaxante. Creste secrețiile naturale ale organismului si stimulează apetitul. De asemenea, ameliorează distensia abdominală.
6. Ghimbir
Ghimbirul este folosit de câțiva ani pentru a trata problemele intestinale. Este cea mai bună plantă pe care o poți folosi pentru a-ți îngriji stomacul, trata greața și dispepsia. Tratează eficient apetitul scăzut și vă ajută să vă bucurați mai bine de mese. Această plantă funcționează eficient atunci când vine vorba de încălzirea tractului digestiv.
7. Lemn dulce
Lemnul dulce sau Yashtimadhu este un supliment natural eficient care te ajută să te îngrași. Este ideal pentru cei care au un sistem imunitar slab.
8. Ashwagandha
Ashwagandha este o plantă populară indiană cunoscută pentru suplimentele sale bogate și naturale. Vindecă stresul, lipsa de energie, lipsa poftei de mâncare, oboseala, precum și tensiunea. Dacă este luată cu o dietă sănătoasă și hrănitoare, cu siguranță vă poate ajuta să vă îngrășați.
Dacă vă gândiți la creșterea în greutate, încercați aceste ierburi! Împreună cu o dietă sănătoasă și un regim de antrenament, aceste ierburi vă pot ajuta să câștigați acele kilograme mult dorite.
Căutați modalități de a crește în greutate? Ce trucuri ai încercat? Distribuie cu noi în secțiunea de comentarii de mai jos.

Niciun comentariu

Nu ratați!

Introduceți adresa dumneavoastră de email pentru a primi cele mai noi articole:

Prin abonarea la newsletter-ul nostru aveți șansa de a câștiga unul dintre cele trei coșuri cu produse naturiste, oferite lunar prin tragere la sorți.