Compresă cu ulei de ricin pentru tratarea durerilor de genunchi și afecțiunilor artritice – mod de utilizare și beneficii

0
ulei de ricin pentru durere

👉 Cât de eficient este uleiul de ricin pentru durerile de genunchi și cum se folosește
De obicei, uleiul de ricin se aplică local pe durerile articulare, sciatica și durerile de genunchi pentru a ajuta la calmarea durerii și pentru a oferi ușurare. Iată cum puteți proceda:
👉 De ce aveți nevoie pentru a face o compresă cu ulei de ricin?
– Ulei de ricin de înaltă calitate (de preferință ulei galben pal presat la rece)
– O sticlă cu apă fierbinte
– Folie de plastic, bandă de celofan, folie de plastic, folie alimentară sau un sac de gunoi gol.
– O bucată suficient de mare de bumbac pentru a acoperi genunchiul.
– Un prosop vechi.
👉 Cum pregătiți:
– Luați cârpa și înmuiați-o în apă fierbinte.
– Se toarnă ulei de ricin pe ea, asigurați-vă că uleiul nu picură din cârpă.
– Poziționați cârpa pe genunchiul inflamat, înfășurați-o cu folia alimentară pentru a o ține în poziție.
– Înfășurați totul cu o folie alimentara / celofan sau ce aveți la îndemâna.
– Lăsați să acționeze timp de 6 – 7 ore, timp în care o mai puteți încălzi cu ajutorul unei sticle cu apa fierbinte sau orice altă sursa de căldură.
Acest remediu cu ulei de ricin pentru durerile de genunchi va oferi o ușurare de lungă durată. Treptat, durerile de genunchi se vor diminua.

❓Cum acționează uleiul de ricin împotriva durerii
✔️ Compresele cu ulei de ricin cresc numărul de limfocite. Celula T ajută la creșterea imunității mediată de celule. Compresele cu ulei de ricin cresc numărul total de celule T într-o perioadă de 24 de ore. Limfocitele apără organismul, creând anticorpi pentru agenții patogeni și toxine.
✔️ Celulele T sunt concepute pentru a respinge boala. Celula T identifică și ucide virusurile, bacteriile, ciupercile și, în unele cazuri, chiar și celule canceroase. Compresele cu ulei de ricin stimulează vindecarea rănilor suferite. ❗️Singurul lucru de reținut este că uleiul de ricin nu trebuie aplicat pe răni deschise.
Uleiul de ricin este utilizat pentru a trata o multitudine de boli. Acum am discutat modul în care uleiul de ricin poate ajuta la ameliorarea durerilor de genunchi și a afecțiunilor artritice. Deci, dacă genunchii nu sunt ceea ce erau înainte, vă recomandăm să utilizați ulei de ricin pentru a ușura durerea.
📌 Uleiul de ricin – minunatele efecte benefice asupra corpului si sanatatii

Niciun comentariu

Nu ratați!