Această plantă vindecă ficatul, pancreasul, rinichii și are multe alte beneficii puternice – rețetă + mod de folosire

0

Durerile de rinichi și pancreatice sunt tulburătoare? Simți constant amărăciune în gură? Acest remediu natural îți va reda sănătatea. Compoziția sa unică poate trata rinichii, pancreasul, ficatul și multe altele.
Este vorba de CORIANDRU, o plantă aromatică utilizată în bucătăria din întreaga lume și apreciată pentru aroma și gustul său. Toate părțile coriandrului sunt comestibile, dar în principal frunzele proaspete și semințele uscate sunt folosite pentru gătit.
În mare parte coriandrul este folosit pentru salate, iar „profilul său alimentar” variază în funcție de care parte a plantei este utilizată.
Vitamina A, vitamina K, vitamina C și mineralele dietetice se găsesc în frunzele proaspete, iar semințele uscate oferă o cantitate semnificativă de calciu, seleniu, magneziu, mangan și fibre alimentare.
Coriandrul are proprietăți care tratează diverse tipuri de boli, dar din păcate nu este cunoscut pe scară largă. Iată care sunt beneficiile acestei plante și de ce este utilă!
Cele mai importante beneficii ale coriandrului sunt:
– vindecă aproape orice problemă renală, cum ar fi pietrele la rinichi;
– vindecă diareea, deoarece este eficient în eliminarea bacteriilor și infecțiilor;
– stimulează activitatea ficatului;
– îmbunătățește vederea și previne diverse tipuri de probleme oculare;
– elimină conjunctivita;

– îmbunătățește procesul digestiv;
– este un diuretic grozav;
– elimină grăsimea acumulată în organism;
– controlează nivelul colesterolului;
– vindecă ulcerele din gură, deoarece are proprietăți antimicrobiene și antiseptice;
– reduce glicemia.
Mod de preparare:
Toacă frunze de coriandru și pătrunjel. Puneți-le într-o oală cu apă (apa să acopere frunzele) pe aragaz la foc puternic. Când începe să fiarbă, reduceți focul și lăsați-le să fiarbă 10 minute.
După cele 10 minute stingeți focul și apoi lăsați să se răcească. Când s-a răcit complet, turnați lichidul într-o sticlă și închideți ermetic. Se bea câte un pahar rece de amestec pe zi.
În doar câteva zile veți observa rezultatele. Urina ți se va schimba și rinichii vor începe să descarce toate toxinele din corp. Tot corpul tău va fi curățat.
Dacă folosești acest produs în mod regulat, sănătatea ta va fi mult mai bună!

Niciun comentariu

Nu ratați!

Introduceți adresa dumneavoastră de email pentru a primi cele mai noi articole:

Prin abonarea la newsletter-ul nostru aveți șansa de a câștiga unul dintre cele trei coșuri cu produse naturiste, oferite lunar prin tragere la sorți.