Privitul la soare „sun gazing” – cel mai vechi ritual pentru a-ti trezi spiritul la viata

0

Teoria ca soarele este forta intregii vieti si ca privitul la soare poate infuza corpul cu cantitati mari de energie a fost cunoscuta si de stramosii nostri, care au inteles relatia dintre soare si sanatate. Puterea de vindecare a acestei practici a fost recunoscuta de catre multe dintre civilizatiile stravechi, printre care cea maiasa, egipteana, azteca, tibetana si indiana. Practicantii acesti metode de vindecare au considerat si continua sa o faca, ca soarele este o adevarata sursa de energie divina care ne poate vindeca de toate bolile sufletesti si fizice.
Aceasta practica presupune privitul la soare in timpul rasaritului si apusului, atunci cand este cel mai aproape de pamant. Practicantii stau desculti pe pamant si privesc direct la soare timp de 10 secunde, marind zi de zi durata cu inca 10 secunde pana ajung la 44 de minute.
Civilizatiile stravechi descoperisera multe dintre secretele universului. Si invatasera sa le foloseasca in avantajul lor. Lumea moderna a respins multe dintre aceste teorii si concepte vechi considerandu-le ridicole si depasite, privandu-ne astfel de puterea de a ne folosi de energiile universului, precum si de darurile pe care natura le are de oferit.
Stimuleaza productia de melatonina si serotonina
Cercetarile arata ca privitul la soare stimuleaza glanda pineala, deoarece lumina directa a soarelui intra in ochi, traverseaza tractul retinian-hipotalamic si apoi ajunge la creier. Aceasta stimuleaza glanda pineala, cunoscuta si sub denumirea de “glanda maestra”. Aceasta stimuleaza secretia de melatonina si serotonina, hormonii fericirii.
Creste nivelul de energie
Practicantii sustin ca acest lucru le-a stimulat vitalitatea. Aceasta este probabil legata de secretia hormonilor mentionati anterior.
Creste dimensiunea reala a glandei pineale
Nu numai ca aceasta practica poate stimula nivelurile de hormoni, dar s-a demonstrat cresterea marimii glandei pineale. In mod obisnuit, pe masura ce imbatranim, glanda pineala se micsoreaza. Cu toate acestea, scanarile cerebrale ale unui practicant in varsta de 70 de ani arata ca are o glanda pitulara mai mare de trei ori decat a unui om obisnuit.

0-3 luni – Tratament mental
Priveste soarele la primele ore ale diminetii, o singura data pe zi, vreme de 10 secunde. Este important sa stati in picioarele goale si sa va aflati intr-o conexiune cu Pamantul. Adauga 10 secunde in plus practicii cu fiecare zi care trece, astfel incat la 10 zile de la inceperea practicii sa privesti soarele vreme de 100 de secunde. La sfarsitul celor trei luni de zile, atingi 15 minute.
3-6 luni – Tratament psihic
In timpul acestei perioade atingi durata de 30 de minute, iar studiile demonstreaza ca toate bolile fizice incep sa dispara, deoarece razele soarelui au atins deja creierul. Organele vitale sunt dependente de o anumita culoare a soarelui, rosu – rinichii, galben – inima,  verde – ficat, etc. Fiecare culoare atinge organele specifice si remediaza eventualele probleme. De aceea, este recomandat sa consumati o dieta bogata in toate culorile.
6-9 luni – Tratament spiritual
De indata ce ai atins 7.5 luni – 35 de minute – foamea  scade considerabil. In aceasta etapa organismul tau se hraneste cu energia solara si nevoia de alimente scade.
Sursa: https://www.globalhealingcenter.com/natural-health/health-benefits-of-sungazing/; http://kimblogs.com/sun-gazing/

Niciun comentariu

Nu ratați!

Introduceți adresa dumneavoastră de email pentru a primi cele mai noi articole:

Prin abonarea la newsletter-ul nostru aveți șansa de a câștiga unul dintre cele trei coșuri cu produse naturiste, oferite lunar prin tragere la sorți.