De ce sa consumi apa dintr-un recipient de cupru? 10 motive la care nu te-ai fi gândit niciodată!

0

Te-ai gândit vreodată de ce strămoșii noștri au băut apă stocată din recipiente de cupru? Răpiți de modernitate, rareori ne dăm seama de măreția care o au tradițiile noastre. Deci, cât de sănătoasă este apa stocată în recipiente de cupru?
💧 Sinteza cuprului
Corpul uman nu poate sintetiza cuprul singur. Cuprul este esențial pentru anumite funcții metabolice. Avem nevoie de o dietă constantă bogată în cupru. Astfel, se recomandă să se bea în mod regulat apă stocată într-un vas de cupru.
💧 Elimină bacteriile
Deși Ayurveda a documentat beneficiile pentru sănătate ale vaselor de cupru de secole, lumea a aflat recent de acest lucru. Conductele de alimentare cu apă potabilă și robinetele de uz casnic erau de obicei realizate din cupru, ale căror proprietăți anti-germinale au fost înregistrate. Apa stocată în vase de cupru poate elimina E.Coli în 24 de ore. De asemenea, ajută la combaterea bolilor transmise de apă, cum ar fi Salmonella, tifosul, Shigella spp., Holera și viruși precum, Enterovirus și Hepatita A.
💧 Reglează funcția tiroidiană
Cuprul este esențial pentru sănătatea corpul uman. Funcționarea corectă a glandei tiroide depinde de cantitatea de cupru pe care o aveți în sistem. Problemele tiroidiene pot fi cauzate de diferite lucruri, dar deficitul de cupru este un motiv major. A bea apă depozitată într-un vas de cupru chiar înainte de masă vă poate ajuta să găsiți un echilibru și să vă ajutați să combateți problemele tiroidiene.
💧 Combate artrita
Din cele mai vechi timpuri, cuprul a fost folosit pentru a ajuta la combaterea artritei și a altor dureri articulare . Se mândrește cu proprietăți extrem de eficiente. Este deosebit de bun pentru durerile articulare cauzate de artrita reumatoidă.
💧 Combate anemia
Cuprul are multe abilități medicinale. Poate cel mai subevaluat este rolul său în prevenirea și lupta împotriva anemiei. Deficitul de cupru poate duce, de asemenea, la anemie, iar consumul apei dintr-un vas de cupru vă poate ajuta să creșteți nivelul de hemoglobină din fluxul sanguin.

💧 Vindecarea rănilor
Peptidele de cupru sunt considerate a fi unul dintre cei mai buni agenți de vindecare. Există o serie de produse medicale care conțin peptide de cupru pentru a trata rănile și leziunile pielii. Peptidele de cupru alimentează de obicei producția de colagen. De asemenea, îmbunătățește eficacitatea antioxidanților. Consumul de apă stocată într-un vas de cupru vă poate ajuta astfel să vindecați rapid rănile. Cealaltă opțiune presupune să puneți mâna pe medicamente scumpe care conțin peptide de cupru.
💧 Limitează ADHD (tulburare de hiperactivitate cu deficit de atenție)
ADHD este pierderea generației noastre. Se manifestă sub mai multe forme și poate duce la alte tulburări neurocomportamentale. Consumul de apă dintr-un vas de cupru poate ajuta la reducerea efectelor ADHD. Oamenii de știință au stabilit că persoanele cu ADHD au un dezechilibru de cupru în dieta lor. Dezechilibrul de cupru poate înclina funcțiile noastre cognitive către diencefal (creierul vechi).
💧 Anti-cancerigen
Cancerul reprezintă sfârșitul lumii pentru majoritatea oamenilor care o contractă. Dar apoi, cuprul are caracteristici antioxidante excelente. Acesta este motivul pentru care este un element atât de important în lupta împotriva cancerului. Ajută la reducerea dezvoltării de noi celule canceroase și la repararea organismului. Consumul de apă dintr-un vas de cupru poate ajuta astfel la reducerea cancerului și poate oferi antioxidanți necesari organismului.
💧 Încetinește îmbătrânirea
Cuprul are caracteristici antioxidante excelente; ajută la reducerea liniilor fine, a ridurilor și a pielii neuniforme. Consumul de apă din recipiente de cupru vă poate ajuta astfel să arătați mai tânăr. Ajută la încetinirea procesului de îmbătrânire prin repararea și conservarea țesutului conjunctiv prezent în piele, inimă și artere.
💧 Ajută femeile gravide
Nutriționiștii susțin eficacitatea cuprului pentru femeile însărcinate. Cuprul este important pentru producerea de globule roșii. Crește producția de celule roșii din sânge (RBC) și ajută la repararea țesuturilor și la digerarea zaharurilor. Femeile însărcinate au nevoie de cupru, deoarece ajută la formarea inimii, vaselor de sânge, a sistemului osos și nervos a copilului nenăscut. Cuprul ajută și pielea și părul să arate sănătos.
Sperăm că citirea acestui articol reiterează motivul care stă la baza stocării apei într-o oală de cupru. Așadar, nu pierdeți timp și obțineți un ulcior de cupru astăzi! Vă rugăm să ne spuneți cum v-a ajutat sau pur și simplu lăsați un comentariu în cazul în care credeți că am ratat ceva!

Niciun comentariu

Nu ratați!