Lampă din sare de Himalaya – proprietăți extraordinare – cu siguranță vei dori una în cameră după ce afli aceste lucruri

0

Lampile autentice din sare de Himalaya sunt blocuri solide din sare de Himalaya, prelucrate manual. Minele de la mare adancime din Khewra, Pakistan, situate pe versantul de vest al Muntilor Himalaya, sunt singura sursa de sare roz de Himalaya. Culoarea lampilor din sare de Himalaya variaza de la roz deschis la nuante de roz-portocaliu, ca urmare a concentratiei de minerale. Mjlocul acestui bloc de sare se gaureste pentru a instala un bec ce da atat lumina cat si caldura.
1 Purifica aerul
Dintre toate beneficiile acestei lampi, purificarea aerului este obiectivul principal. Nu exista nici o indoiala ca aerul din casa dumneavoastra va di mai bun pentru sanatate.
O lampa de sare din Himalaya, prin natura ei sarata, este capabila sa atraga cu usurinta vapori de apa, alergeni, mucegai si bacterii.
2 Reduce radiatiile electromagnetice
Foarte multe lucruri elibereaza radiatii electromagnetice sub forma de ioni nesanatosi (telefon, televizor, laptop, etc.) Aceste radiatii pot avea efecte grave pe termen lung. Expunerea constanta la radiatii electromagnetice provoaca oboseala, creste nivelul de stres si slabeste sistemul imunitar.
Au fost efectuate peste 2000 de studii care expun efectele toxice ale campurilor electromagnetice din toate sursele. Oamenii de stiinta au ajuns la concluzia infricosatoare ca “expunerea indelunga la radiatii poate provoca o varietate de tipuri de cancer, poate afecta imunitatea si poate contribui la boala Alzheimer si la dementa, boli de inima si multe alte efectiuni.

3 Amelioreaza simptomele astmului si alergiilor
Sarea de Himalaya este utilizata in inhalatoare pentru a reduce simptomele astmului si alergiilor. Terapia cu sare este utilizata pentru a trata pacientii cu boala pulmonara. Lampile cu saruri reprezinta o alta modalitate pentru a aduce experienta pesterilor de sare la tine acasa.
4 Promoveaza somnul si reduce anxietatea
Un alt beneficiu pentru sanatate al acestui tip de lampa este reducerea simptomelor de anxietate. Deoarece sarea de Himalaya elibereaza ioni negativi in aer, pot reduce anxietatea si incurajeaza o atmosfera relaxanta pentru somn. Odata ce ionii negativi ajung in fluxul sanguin produc reactii biochimice care sporesc nivelul serotoninei, ajutand la atenuarea depresiei, imbunatatirea somnului si cresterea energiei in timpul zilei.
Persoanele care au folosit lampile de sare au observat imbunatatiri la nivel fizic si mental de indata ce le-au folosit. Au declarat ca acestea au ajutat in legatura cu:
· problemele respiratorii (inclusiv raceli)
· alergii
· afectiuni ale pielii
· afectiuni mentale si asociate cu stresul (inclusiv insomnia)
· dureri de cap si migrene
· reumatism
· afectiuni ale sistemului circulator
Cand cumperi o lampa din sare roz de Himalaya, trebuie luata in considerare dimensiunea camerei in care va fi folosita. Acoperirea asigurata de lampa de sare este determinata de dimensiunea blocului de sare. Pentru o camera de dimensiuni medii o lampa mai mica este suficienta, insa pentru o camera mai mare este nevoie de o lampa de dimensiuni mai mari. Ca regula, pentru a curata aerul dintr-o incapere, ai nevoie de 0.5 kg pentru fiecare 5 metri patrati.

Niciun comentariu

Nu ratați!