5 pași simpli pentru a face apă minerală acasă

0

Nu ți-ai fi imaginat niciodată că apa minerală obișnuită pe care o bei este plină cu mulți nutrienți vitali. Dar ghicește ce? Acesta este adevărul. De apa minerală beneficiază atât corpul, cât și mintea. Și cel mai bun lucru este că poți face apă minerală chiar în casa ta:
👉 Ghid în 5 pași despre cum să faci apă minerală acasă:
Este important să înțelegeți că apa minerală este diferită de apa filtrată. În timp ce apa filtrată nu conține murdărie și bacterii, apa minerală este pură și bogată în minerale care susțin viața, cum ar fi calciul, magneziul, sodiul și potasiul.
1. Filtrați apa de la robinet
Filtrarea apei de la robinet este primul pas pentru a face apă minerală acasă. Puteți folosi purificatorul de apă obișnuit în acest scop. Luați 1 sau 2 litri de apă de la robinet într-un recipient și transferați-l în filtrul de apă. Lăsați apa să se filtreze complet. Odată ce apa este purificată, trebuie să o transferați într-un vas deschis. Asigurați-vă că vasul este curat și fără miros.
2. Adăugați bicarbonat de sodiu
Următorul pas pentru a face apă minerală acasă este adăugarea bicarbonatului de sodiu în apa purificată. Adăugați aproximativ 1/8 de linguriță de bicarbonat de sodiu la 1 litru de apă purificată. Măriți doza la 1/4 (un sfert) de linguriță la 2 litri de apă purificată. Bicarbonatul de sodiu adaugă în esență sodiu în apă. Acest mineral vindecă anumite afecțiuni de sănătate, cum ar fi indigestia, constipația, balonarea, arsurile la stomac și chiar artrita. Acesta este primul pas de transformare a apei filtrate în apă minerală.

3. Adăugați sare Epsom
După ce adăugați bicarbonat de sodiu în apa purificată, adăugați aproximativ 1/8 de linguriță de sare Epsom la 1 litru de apă filtrată tratată cu bicarbonat de sodiu. Sarea Epsom funcționează ca un dezinfectant și protejează de atacurile bacteriene. Astfel, crește în mare măsură puritatea apei deja filtrate.
4. Adăugați bicarbonat de potasiu
Următorul pas este adăugarea bicarbonatului de potasiu în apa purificată care este tratată cu bicarbonat de sodiu și sare Epsom. Bicarbonatul de potasiu menține tensiunea arterială la om. Este un mineral esențial care menține sănătatea cardiacă și reduce în mare măsură riscul de atacuri de cord. Adăugați aproximativ 1/8 linguriță de bicarbonat de potasiu în apa purificată tratată pentru a face apă minerală.
5. Amestecați bine
Este important ca ingredientele adăugate în apa purificată să fie bine amestecate.
📌 Cunoscuta si consumata inca de pe vremea romanilor, apa minerala este si astazi o sursa de sanatate

Niciun comentariu

Nu ratați!

Introduceți adresa dumneavoastră de email pentru a primi cele mai noi articole:

Prin abonarea la newsletter-ul nostru aveți șansa de a câștiga unul dintre cele trei coșuri cu produse naturiste, oferite lunar prin tragere la sorți.