Cum te ajută sucul de prune sa slăbești – cât și când trebuie consumat

0

Ai probleme să scapi de kilogramele nedorite? Ați încercat o serie de planuri de dietă doar pentru a rămâne descurajat? Dacă vrei să slăbești în mod natural, ar trebui să încerci sucul de prune!
👉 Sucurile și pierderea în greutate
Dacă hotărârea ta este să slăbești câteva kilograme, ar trebui să te gândești la schimbarea alimentelor din dieta zilnică. Nu trebuie să te înfometezi pentru a pierde în greutate. Există multe alimente care te pot ajuta în eforturile tale de slăbire. Sunt dense în nutrienți și conțin multe substanțe care ajută la arderea grăsimilor și vă fac să pierdeți în greutate. În afară de alimente, ceea ce bei face o mare diferență, așa că fii atent la sucurile care te pot ajuta să slăbești.
Multe sucuri pe care le găsiți pe piață sunt încărcate cu zahăr și alți aditivi care nu ajută la pierderea în greutate. Chiar și unele sucuri de fructe proaspete pe care le poți face acasă pot adăuga kilograme nedorite, așa că trebuie să fii atent la ceea ce alegi să bei în fiecare zi. Potrivit multor oameni, sucul de prune poate fi de mare ajutor atunci când vrei să slăbești. Cu siguranță merită să încercați, deoarece nu va provoca niciun efect negativ asupra sănătății dumneavoastră.
👉 Cum ajută sucul de prune la pierderea în greutate?
În primul rând, este important să rețineți că, în timp ce sucul de prune este grozav pentru a stimula pierderea în greutate, nu puteți pierde în greutate doar consumându-l. Există o mulțime de alți factori care intră în joc, cum ar fi dieta, regimul de exerciții fizice etc. Evident, trebuie să faci parte dintr-un plan sănătos de slăbire și să nu depinzi doar de el pentru a pierde acele kilograme nedorite.
Deși nu există dovezi științifice pentru legătura dintre sucul de prune și pierderea în greutate, se crede că funcționează eficient. Un motiv este capacitatea sa de a funcționa ca laxativ. Ajută la reglarea mișcărilor intestinale, eliminând astfel deșeurile în mod corespunzător din organism. Acest lucru, la rândul său, pune mai puțin stres asupra celorlalte organe ale corpului care elimină toxinele și le permite să lucreze la arderea grăsimilor și la producerea de energie.
Efectele laxative ale prunelor uscate sunt furnizate de sorbitol, care este un alcool de zahăr. În ciuda numelui său, nu conține alcool. Funcționează ca un laxativ natural, deoarece este capabil să atragă excesul de apă din organism în intestinul gros. Aceasta, la rândul său, stimulează mișcarea intestinală. Este foarte eficient în eliminarea deșeurilor din organism, motiv pentru care FDA a luat în considerare afișarea avertismentelor de sănătate pe ambalajele de gumă de mestecat, întrucât sorbitolul este un ingredient cheie în aceste produse.

Sucul de prune conține mulți alți nutrienți, cum ar fi fibre, antioxidanți și potasiu. După cum știți, fibrele alimentare sunt importante pentru sistemul digestiv și afectează totul, de la digestie până la eliminarea deșeurilor din organism. De asemenea, funcționează ca un inhibitor al poftei de mâncare, deoarece alimentele care conțin fibre te pot ajuta să te simți sătul pentru mai mult timp.
👉 Cum să utilizați sucul de prune pentru scăderea în greutate:
Consumul sucului de prune pentru a vă satisface pofta de gustare sau ceva dulce vă poate ajuta să pierdeți în greutate. Rețineți că ar trebui să vă asigurați întotdeauna că sucul pe care îl cumpărați este 100% natural. Există multe mărci care adaugă zaharuri rafinate și nu vă vor ajuta în obiectivele dvs. de slăbire. Cheia este evitarea consumului de zahăr rafinat.
Dacă ai pofta de un răsfăț dulce, nu ceda tentației prăjiturii, bomboanelor, băuturilor răcoritoare etc. În schimb, bea un pahar cu suc de prune. Cu toate acestea, trebuie să vă amintiți și să vă limitați aportul. Primești 182 de calorii dintr-o cană de suc de prune. Așadar, bea suc de prune uscate doar atunci când ai nevoie de o gustare dulce.
👉 Sfaturi de reținut:
Iată câteva sfaturi de care ar trebui să ții cont dacă vrei ca sucul de prune să facă parte din planul tău de slăbire:
– După cum am menționat mai devreme, folosiți întotdeauna doar suc de prune 100% organic și natural, care nu conține îndulcitori adăugați.
– Deoarece sucul de prune funcționează ca laxativ, ar trebui să-i limitați aportul. Dacă îl folosiți ca o gustare dulce, împărțiți două pahare de suc pentru a le consuma pe tot parcursul zilei.

Niciun comentariu

Nu ratați!

Introduceți adresa dumneavoastră de email pentru a primi cele mai noi articole:

Prin abonarea la newsletter-ul nostru aveți șansa de a câștiga unul dintre cele trei coșuri cu produse naturiste, oferite lunar prin tragere la sorți.