-
Castraveții sunt extraordinari! Consumați frecvent aduc numai beneficii organismului!
Castraveții sunt considerați eronat de către multi dintre noi ca fiind legume, defapt sunt fructe, ca și roșiile. Sunt bogați în nutrienți benefici, precum și anumiți... -
Ce este zaharul muscovado? Cum este produs? Beneficii si intrebuintari culinare
Zaharul muscovado este zaharul de trestie nerafinat care contine melasa naturala. Are o culoare brună bogată, textură umedă și gust asemănător cu caramelul. Este folosit... -
Usturoiul verde este miraculos pentru sanatatea organismului – beneficii si contraindicatii
În Egiptul antic și în timpul romanilor, usturoiul era cunoscut ca un mijloc preventiv al bolilor contagioase. Ulterior s-a stabilit că efectul usturoiului, în combinație... -
Siropul de papadie nu trebuie sa lipsească din cura de primăvara! Afla cum sa îl prepari singur
Siropul de papadie se mai numeste in popor si mierea de papadie, are un gust dulce-amarui, specific papadiei si o aroma foarte discreta. Culoarea siropului variaza in functie... -
Lapte de bivoliță – beneficii și comparație cu laptele de vaca
Producția mondială de lapte provine de la vaci, bivoli, capre, oi și cămile, laptele de bivoliță fiind al doilea cel mai consumat după laptele de vacă. La fel ca... -
Importanta si beneficiile consumului regulat de legume
Deoarece sunt alimente cu un continut scazut de calorii, bogate in nutrienti si antioxidanti, legumele va ajuta sa va mentineti sanatatea pe termen lung. Legumele imbunatatesc... -
Trifoiul rosu este o planta medicinala cu proprietati remarcabile
Stim cu totii ca un trifoi cu patru foi este norocos, dar cand vine vorba de sanatate, nu vrem sa ne bazam pe sansa. Deci, in loc sa cautam trifoiul cu patru foi, mai bine sa...