Rețetă mască facială naturală pentru un ten tânăr și sănătos

0

Majoritatea măștilor faciale conțin argilă ca ingredient principal. Argila atrage toxinele, substanțele chimice și chiar metalele grele. Ajută la oxigenarea celulelor și are un efect alcalinizant. Este bogată în minerale benefice cum ar fi magneziu și calciu. Când se amestecă împreună cu ingrediente antibacteriene, argila creează o mască ce poate fi utilizată în siguranță și eficientă în a menține pielea sănătoasă.
Înainte de a prepara masca, haideți să aruncăm o privire la câteva alte ingrediente:
Iaurtul: ajută la exfolierea pielii și strângerii porilor cu acidul lactic natural. Are proprietăți anti-bacteriene și anti-fungice, benefice pentru a tine petele departe.
Mierea: are proprietăți antibacteriene și antioxidante, mierea este perfectă pentru a obține acea „strălucire” în timp ce luptă împotriva acneei și hrănește pielea îmbătrânită.
Ovăzul: are proprietăți antiinflamatorii și saponine, un agent de curățare, făcând ovăzul perfect pentru toate tipurile de ten, inclusiv cel sensibil.
Ingrediente:
* o lingură de argilă
* o lingură de iaurt

Combinați argila și iaurtul (nu folosiți vas de metal atunci când lucrați cu argila). Aplicați pe față și așteptați 10-15 minute. Pentru a îndepărta bine masca spălați-va fața cu apă caldă.
Ingrediente:
* o lingură de argilă
* o lingură de apă
* o lingură de miere
Combinați argila cu apa și mierea (nu folosiți vas de metal atunci când lucrați cu argilă). Aplicați pe fata timp de 10-15 min. Pentru a îndepărta bine masca spălați-vă fata cu apă caldă.
Ingrediente:
* o lingură de argilă
* o lingură de ulei de măsline
* o lingură de smântână
Amestecați ingredientele până se omogenizează (nu folosiți vas de metal atunci când lucrați cu argilă). Aplicați masca pe fata și lăsați-o să se usuce, apoi spălați cu apă călduță.

Niciun comentariu

Nu ratați!

Introduceți adresa dumneavoastră de email pentru a primi cele mai noi articole:

Prin abonarea la newsletter-ul nostru aveți șansa de a câștiga unul dintre cele trei coșuri cu produse naturiste, oferite lunar prin tragere la sorți.