Ceai de mango -depozit de antioxidanți – beneficii și mod de preparare

1

Mango, denumit și „regele fructelor”, are o un gust delicios, oferind in același timp o mulțime de vitamine organismului. Acest fruct galben are multe beneficii nutriționale. Dar știați că puteți prepara ceai de mango și vă puteți bucura de majoritatea acestor beneficii consumând o licoare foarte gustoasă?
🫖 Tratamentul diabetului:
Ceaiul de mango a fost folosit de europeni pentru tratarea diabetului și eliminarea vaselor de sânge blocate. S-a pretins că ceaiul de mango împiedică progresia diabetului. De asemenea, sa afirmat că ceaiul de mango vindecă vasele de sânge din pancreas. Aceste caracteristici au ajutat ceaiul de mango să devină un tratament eficient pentru diabet.
🫖 Scade riscul de hipertensiune arterială:
Consumul ceaiului de mango vă poate ajuta să reduceți riscul de hipertensiune deoarece ajută la eliminarea vaselor de sânge blocate și la îmbunătățirea fluxului sanguin. De asemenea, ajută la fortificarea vaselor fragile, care de obicei duc la hipertensiune. Este recomandat să beți zilnic o ceașcă de ceai de mango pentru a ajuta la tratarea hipertensiunii.
🫖 Bogat în vitamine
Frunzele de mango, care sunt folosite pentru a face ceai, conțin cantități considerabile de vitamine A, B și C. Dacă doriți să mâncați, să dormiți și să trăiți mai sănătos, atunci ceaiul de mango este este ajutorul dvs. Ajută la menținerea unui nivel optim de vitamine și minerale în dieta ta. Vitaminele prezente în ceaiul de mango sunt principalii furnizori de substanțe nutritive din țările subdezvoltate.

🫖 Antioxidanți:
Ceaiul de mango conține antioxidanți naturali. Cantitatea depinde de obicei de culoarea frunzei. Ceaiul verde conține cantități mai mari de antioxidanți. Variantele alb-negru previn deteriorarea oxidativă. Frunzele uscate de mango conțin urme de vitamina C. Vitamina C este un antioxidant natural și o vitamină solubilă în apă. Protejează organismul de radicalii liberi și toxine. De asemenea, ajută la prevenirea scorbutului.
🫖 Previne bolile de inimă:
Plin de antioxidanți, ceaiul de mango ajută la prevenirea și reducerea riscului de boli de inimă. Elimină radicalii liberi care pot provoca boli de inimă și alte boli arteriale.
Prepararea ceaiului de mango:
Ceai de mango:
Bucurați-vă de aroma bogată a acestui minunat ceai cald de mango.
De ce ai nevoie?
•1 linguriță de frunze de mango (verde sau negru)
•Zahăr sau miere dacă doriți
Cum îl prepari?
1.Adăugați frunzele de ceai de mango în apă fierbinte.
2.Lăsați ceaiul la infuzat în apă timp de aproximativ 8-10 min.
3.Strecurați ceaiul.
4.Adăugați o lingură de miere sau zahăr neprelucrat în ceai.
5.Bucurați-vă de ceaiul dvs. cald de mango.
Ceaiul de mango se bea de obicei fierbinte, în timp ce alte rețete includ gheață pentru a-i da un efect răcoros.

1 comment

Scrie un comentariu nou

Nu ratați!

Introduceți adresa dumneavoastră de email pentru a primi cele mai noi articole:

Prin abonarea la newsletter-ul nostru aveți șansa de a câștiga unul dintre cele trei coșuri cu produse naturiste, oferite lunar prin tragere la sorți.