Cele mai bune 18 beneficii ale migdalelor verzi pentru piele, păr și sănătate

0

Migdalele verzi sunt migdale crude care conțin un număr mare de nutrienți. Acestea sunt cunoscute de mult timp pentru beneficiile medicinale. Dar destul de multe studii recente au dovedit că sunt favorabile și pentru pielea și părul nostru:
🌱 Inimă
Migdalele verzi sunt minunate pentru inima noastră. Acestea (în special pielea nucilor) conțin o mulțime de flavonoide sau bioflavonoide care, fiind un tip de metaboliți secundari, sporesc puterea antioxidanților din corpul nostru. Un grup de cercetători de la Universitatea Tufts a demonstrat că flavonoidele funcționează în colaborare cu vitamina E, protejând astfel pereții vaselor de sânge de potențiale rupturi sau daune. Drept urmare, putem preveni bolile cardiovasculare fatale, cum ar fi infarctul.
🌱 Colesterol
Foarte puține alimente sunt capabile să lupte împotriva lipoproteinelor cu densitate mică sau a „colesterolului rău”, cum acționează migdalele verzi. Dacă mănânci regulat aceste nuci, îți poți ține cu ușurință nivelul colesterolului sub control.
🌱 Cavitatea bucală
Conținutul de fosfor al migdalelor verzi este extrem de benefic pentru dinții și oasele noastre. Poate avea grijă de sănătatea noastră bucală prin întărirea dinților și a gingiei. În același timp, eficiența sistemului nostru osos se îmbunătățește remarcabil.
🌱 Nivelul zaharului din sânge
După fiecare masă, nivelul de glucoză (zahăr) crește în fluxul nostru sanguin, ceea ce nu este deloc bine pentru sănătatea noastră. Migdalele verzi ne pot ajuta să facem față situației promovând secreția de hormon insulinic și reglând nivelul zahărului din sânge.
🌱 Toxine
Migdalele verzi sunt încărcate cu antioxidanți. Ele pot elimina toxinele din corpul nostru și pot stimula activitățile sistemului nostru imunitar. Prin urmare, putem evita o serie de boli, precum și infecții.
🌱 pH
Când vine vorba de menținerea echilibrului pH-ului corpului nostru, migdalele verzi funcționează ca un remediu natural excelent. Uneori, întregul nostru sistem devine acid datorită secreției de sucuri gastrice și intestinale. Dar ar putea duce la o serie de afecțiuni severe (cum ar fi osteoporoza, pierderea de energie, imunitate slabă, creșterea în greutate etc.), deoarece corpul nostru tinde întotdeauna să rămână alcalin. Fiind proteine alcaline, migdalele verzi ne pot ajuta să ne păstrăm corpul alcalinizat.
🌱 Sistem nervos
Migdalele verzi sunt pline de substanțe nutritive esențiale, ceea ce este foarte favorabil pentru sistemul nostru nervos. L-carnitina și riboflavina sunt două elemente majore prezente în aceste migdale care oferă hrană adecvată creierului nostru, precum și nervilor. Așadar, prin includerea acestor nuci în dieta noastră obișnuită, ne putem crește în mod eficient funcționalitatea creierului și nivelul intelectual.
🌱 Scăderea greutății
Dacă dorești sa slăbești, migdalele verzi îți pot fi de mare ajutor. În ciuda faptului că sunt nuci, acestea conțin grăsimi sănătoase, care ne ajută să eliminăm grăsimea suplimentară.

🌱 Digestie
Migdalele verzi conțin o mulțime de fibre, ceea ce este indispensabil pentru a face procedura de digestie mai ușoară și pentru a trata constipația cronică.
🌱 Piele netedă
După cum s-a mai spus, migdalele verzi sunt bogate în antioxidanți benefici. Vitamina E este cel mai important agent antioxidant prezent în aceste nuci care ne poate curăța complet corpul prin eliminarea tuturor radicalilor liberi, precum și a altor materiale toxice acumulate din cauza poluării. În consecință, obținem o piele netedă și limpede, cu o strălucire naturală.
🌱 Acnee și alte imperfecțiuni
Fiind un bun detoxifiant, migdalele verzi pot curăța sistemul nostru intern și pot vindeca mai multe probleme ale pielii, cum ar fi acneea, coșul, punctele negre, punctele albe etc.
🌱 Piele sănătoasă
În afară de proprietățile sale detoxifiante, migdalele verzi au și alte beneficii pentru piele. Cantitatea de alfa-tocoferol (principalul ingredient al vitaminei E), găsită este că aceste nuci este foarte mare. Deci, acestea sunt folosite ca „hrană pentru piele”. Aportul regulat de migdale verzi poate furniza substanțe nutritive adecvate celulelor pielii noastre și le poate face sănătoase.
🌱 Anti-îmbătrânire
Vitamina E este, de asemenea, considerată ca o componentă naturală anti-îmbătrânire. Prin urmare, puteți preveni diferite simptome de îmbătrânire, cum ar fi ridurile, petele negre, liniile fine etc., consumând regulat migdale verzi, aplicând o mască de față cu migdale verzi sau chiar masându-vă pielea feței cu ulei de migdale verzi.
🌱 Protecție UV
Consumul zilnic de migdale verzi este, de asemenea, bun pentru îmbunătățirea tenului nostru. În timp ce luptă împotriva îmbătrânirii premature și ne revitalizează pielea, avem un aspect moale și tânăr. Mai mult, ele ne pot proteja pielea de razele ultraviolete nocive ale soarelui.
🌱 Păr puternic
Cu ajutorul migdalelor verzi, puteți scăpa cu ușurință de căderea excesivă a părului. Aceste nuci sunt pline de vitamine esențiale, minerale și alți câțiva nutrienți care hrănesc fiecare fir de păr de la rădăcină. Drept urmare, avem păr puternic și sănătos.
🌱 Creșterea părului
Nu numai că previne căderea părului, dar migdalele verzi pot favoriza creșterea părului nostru. Acestea conțin o mulțime de proteine, vitamina E, fier, zinc etc., care sunt necesare pentru creșterea părului mai lung.
🌱 Păr strălucitor
Acest super aliment este, de asemenea, destul de eficient în a adăuga strălucire părului. Conținutul de proteine al nucilor mărește fluxul de sânge în scalp, făcând părul lucios împreună cu stimularea creșterii acestuia.
Deci, nu aștepta. Începeți ziua cu migdale verzi și vedeți diferența!

Niciun comentariu

Nu ratați!