18 beneficii ale apei cu lime pentru sănătate, par și piele

0

Beneficiile apei cu lime pentru sănătate
O zi începută cu un pahar de apă proaspătă cu lime vă poate proteja de numeroase afecțiuni. Vrei să știi cum? Începem:
🍋 Apa cu lime este cea mai bună soluție pentru îmbunătățirea performanțelor sistemului digestiv natural. Fie că suferiți de arsuri la stomac sau de balonare, un pahar cu apă caldă cu lime vă ajută foarte mult să scăpați de indigestie, precum și de gazele abdominale.
🍋 Când vine vorba de purificarea naturală a corpului, nimic nu poate fi mai bun decât un pahar cu apă și lime. Îndepărtează toate toxinele din fluxul sanguin și te întinerește complet.
🍋 Conține o mulțime de vitamina C, care funcționează ca un antioxidant și luptă împotriva radicalilor liberi dăunători pentru a preveni creșterea substanțială a nivelului de colesterol din organism.
🍋 Conținutul ridicat de potasiu din lime este esențial pentru menținerea tensiunii arteriale. Deci, consumul de apă cu lime în fiecare zi este esențial pentru a rămâne departe de hipertensiune arterială.
Vitamina C este unul dintre cei mai importanți nutrienți care dă un impuls sistemului imunitar. Deoarece apa cu lime conține o cantitate adecvată din această vitamină, aportul regulat al acesteia poate duce la un sistem imunitar mai puternic.
🍋 Imunitatea este prima și cea mai importantă sarcină care trebuie îndeplinită pentru a obține un sistem respirator sănătos. Apa cu lime vă îmbunătățește imunitatea într-o mare măsură, ceea ce ajută în cele din urmă la prevenirea sau tratarea frigului, tusei, gripei, durerii în gât etc.
🍋 Radicalii liberi nu afectează numai celulele sănătoase din corpul dumneavoastră, ci provoacă și inflamații dureroase în multe dintre articulații. Aici vine importanța apei cu lime. Vitamina C prezentă în acest amestec poate face minuni pentru persoanele care suferă de sensibilitate cauzată de artrită sau reumatism.
🍋 Pacienții cu gută pot fi, de asemenea, ajutati de apa cu lime. Boala este rezultatul acumulării excesive de acid uric dăunător, precum și de radicali liberi în organism, iar apa cu lime este utilă în vindecarea amândurora. Flavonoidele prezente în băutură acționează ca un detoxifiant și elimină acidul uric din sistemul intern, în timp ce vitamina C funcționează ca un agent de eliminare a radicalilor liberi.
🍋 Apa cu lime accelerează formarea citratului urinar în organism, ceea ce ajută la descompunerea calculilor renali. și previne producerea de noi cristale în același timp ( 9 ).
🍋 După cum sa menționat anterior, prezența potasiului este ridicată în apă cu lime. Este util în eliminarea deșeurilor din rinichi, menținerea vezicii urinare fără toxine, evitarea creșterii anormale a prostatei, îndepărtarea depozitelor de calciu din tractul urinar și așa mai departe.

🍋 Potrivit oamenilor de știință, lime-ul este eficient în asigurarea protecției împotriva cancerului într-o oarecare măsură. Conține anumiți compuși numiți limonine și kaempferol, care transformă fructul într-un bun anticancerigen. Kaempferol promovează diviziunea celulară reglementată, în timp ce limoninele luptă împotriva cancerului de sân, gură, plămâni, colorectal, piele și stomac.
🍋 Flavonoidele prezente în lime sunt responsabile pentru proprietățile sale antibiotice și antiseptice. Prin urmare, consumul de apă cu lime în fiecare zi dimineața vă poate ajuta să stați departe de o serie de infecții.
🍋 Apa cu lime este o adevărată binecuvântare pentru persoanele supraponderale. Datorită conținutului zero de grăsimi, a colesterolului zero și a conținutului scăzut de calorii, este întotdeauna ideală pentru a pierde rapid și eficient din greutatea corporală.
🍋 Multe probleme orale, cum ar fi durerea acută a dinților, respirația urât mirositoare, sângerarea gingiilor etc. pot fi vindecate prin consumul de apă proaspătă cu lime în mod regulat.
Beneficiile apei cu lime pentru piele
De ce să cheltuiți bani în achiziționarea produselor de îngrijire a pielii scumpe, atunci când puteți obține toate acele beneficii din apa cu lime:
🍋 Consumul de apă cu lime este o modalitate excelentă de a-ți reda tinerețea pielii. Fiind încărcată cu antioxidanți, previne radicalii liberi să deterioreze celulele pielii și repară în același timp daunele cauzate de razele UV. Ca urmare, veți avea o piele cu aspect tânăr pentru o perioadă mai lungă.
🍋 Apa cu lime te ajută să-ți menții pielea hrănită și hidratată, reducând astfel mai multe probleme, cum ar fi ridurile, pielea uscată, petele, erupții etc. În plus, netezește procedura de digestie, care facilitează absorbția nutrienților esențiali de către celule. Toate acestea duc la o piele sănătoasă, clară și strălucitoare.
🍋 Apa cu lime poate îmbunătăți în mare măsură tonusul pielii. Aportul regulat al acesteia sintetizează o cantitate echitabilă de colagen în corpul dumneavoastră, care întărește pielea și vă oferă un aspect moale și tonifiat.
Beneficiile apei cu lime pentru păr
De asemenea, puteți bea apă cu lime pentru a obține păr puternic și strălucitor:
🍋 Aportul zilnic de apă cu lime te ajută să îți îndeplinești necesarul de lichide. Reduce semnificativ mătreața, ceea ce vă ajută în cele din urmă să combateți problema gravă a căderii părului.
🍋 Încărunțirea prematură a părului poate fi tratată cu apă cu lime cu succes.
Sper că aceste informații despre beneficiile apei cu lime ți-au fost de ajutor. Împărtășiți cu noi dacă ați folosit apa cu lime in vreun scop menționat mai sus. Nu uitați să ne lăsați un comentariu.

Niciun comentariu

Nu ratați!