-
Ceaiul de rozmarin este uimitor pentru sănătate! Află ce beneficii miraculoase are si cum se prepară
Beneficiile ceaiului de rozmarin sunt atât de puternice încât acest arbust mediteranean a fost folosit în medicina alternativă de secole. Rozmarinul ca si condiment este,... -
20 de beneficii ale uleiului de cocos pentru creier, inimă, articulații și altele! + moduri de utilizare
Până în prezent, există peste 1500 de studii care arată că uleiul de cocos este unul dintre cele mai sănătoase alimente de pe planetă. Utilizările și beneficiile... -
Mușchi marin – super-aliment cu bogăție de nutrienți si beneficii solide pentru sănătate
Este posibil să fi auzit recent despre super-alimentul mușchi de mare. Este folosit de celebritățile de la Hollywood ca un agent digestiv care mărește imunitatea,... -
Chimen – beneficii puternice pentru sistemul imunitar, digestie, inimă și multe altele
În sanscrită, chimenul este cunoscut sub numele de Jira, care înseamnă „ceea ce ajută la digestie” și este una dintre cele mai menționate plante din Biblie. De... -
Ulei esențial de schinduf – beneficii pentru digestie, inflamație, păr și multe altele
Schinduful este considerat una dintre cele mai vechi plante medicinale cunoscute din istoria omenirii. Uleiul de schinduf provine din semințele plantei și este utilizat... -
Fenicul – leguma cu numeroase beneficii – de ce sa o consumi mai des
Fenicul are o bogată istorie de utilizare datorită numeroaselor sale proprietăți nutritive. De pe vremea lui Hipocrate, a fost folosit ca medicament. Romanii se gândeau la... -
Lime – beneficii minunate pentru piele, păr și sănătate
Când vine vorba de citrice, lime-ul este un favorit. În toată lumea, lime-ul este utilizat pe scară largă pentru a face gemuri, murături, sorbete, gustări, bomboane,... -
Ceai din semințe de schinduf – beneficii pentru sănătate, mod de preparare și posibile efecte secundare (contraindicații)
Schinduful ( Trigonella foenum-graecum ) este o plantă medicinală cu numeroase beneficii pentru sănătate. Este un condiment obișnuit în bucătăria indiană și a fost... -
De ce și cum să consumi mai multă țelină – 14 beneficii importante pentru sănătate (rețete pline de savoare)
Țelina ( Apiumgraveolens ) este un aliment cu conținut scăzut de calorii. Această legumă verde are un conținut ridicat de substanțe nutritive, poate fi găsită în... -
Siropul de arțar este dulce si foarte bun pentru creier dar are si multe alte beneficii
Siropul de arțar este obținut din arțari negri sau roșii. Acești copaci depozitează amidon în trunchiurile și rădăcinile lor chiar înainte de iarnă. În timpul...