-
De ce ar trebui să mâncăm multă conopida? 13 beneficii + profil nutrițional
Conopida este un membru al familiei de legume crucifere. Conopida este plină de substanțe nutritive importante care vă pot aduce beneficii importante sănătății. Leguma... -
Nucile caju: beneficii pentru sănătate, informații nutriționale și posibile efecte secundare
Nucile de caju nu sunt defapt nuci. Sunt semințele arborelui veșnic verde Anacardium originar din Brazilia. Nucile de caju sunt bogate în nutrienți și în grăsimi... -
28 Beneficii impresionante ale ceaiului negru
Ceaiul negru a fost descoperit în China acum aproximativ 4000 de ani. Astăzi este printre cele mai consumate băuturi din lume. Ceaiul are antioxidanți și alți... -
13 beneficii minunate pentru sănătate ale orezului negru “orez interzis”
Știm cu toții că orezul a fost un aliment de bază în Asia încă de pe vremuri. Iar când spunem asta, ne referim mai ales la orezul alb, mai comun. Orezul negru, pe de... -
Mango – 13 beneficii incredibile pentru sănătate și cum îți dai seama ca e copt
Mango (Mangifera indica) este un fruct dulce și delicios cu multe beneficii. Este cunoscut sub numele de „regele fructelor” datorită profilului său nutritiv... -
Fasolea mung – valori nutritive și beneficii dovedite științific
Fasolea Mung este cunoscută pentru proprietățile sale antioxidante. Acest tip de fasole poate fi administrată sugarilor și adulților – inclusiv celor cu diabet și... -
Mici dar foarte bogate in antioxidanți, fructele goji promovează sănătatea in multe feluri
Promovate ca super-fructe în ultimii ani, fructele de goji sunt cunoscute pentru a ajuta la combaterea diabetului și a cancerului. De asemenea, sunt cunoscute pentru efectele... -
18 beneficii ale apei cu lime pentru sănătate, par și piele
Beneficiile apei cu lime pentru sănătate O zi începută cu un pahar de apă proaspătă cu lime vă poate proteja de numeroase afecțiuni. Vrei să știi cum? Începem:...
-
Ceai din semințe de schinduf – beneficii pentru sănătate, mod de preparare și posibile efecte secundare (contraindicații)
Schinduful ( Trigonella foenum-graecum ) este o plantă medicinală cu numeroase beneficii pentru sănătate. Este un condiment obișnuit în bucătăria indiană și a fost... -
De ce și cum să consumi mai multă țelină – 14 beneficii importante pentru sănătate (rețete pline de savoare)
Țelina ( Apiumgraveolens ) este un aliment cu conținut scăzut de calorii. Această legumă verde are un conținut ridicat de substanțe nutritive, poate fi găsită în... -
Sâmburele de avocado – un bogat supliment nutrițional – mod de preparare
Majoritatea oamenilor aruncă sâmburii de avocado sau în cel mai bun caz îi plantează. Însă prea puțini știu că semințele au un profil nutrițional robust, bogat în... -
9 alimente bogate în amidon rezistent
Majoritatea carbohidraților pe care îi consumați, cum ar fi din cereale, paste și cartofi, sunt amidon. Unele tipuri de amidon sunt rezistente la digestie, de unde și... -
Castraveții sunt extraordinari! Consumați frecvent aduc numai beneficii organismului!
Castraveții sunt considerați eronat de către multi dintre noi ca fiind legume, defapt sunt fructe, ca și roșiile. Sunt bogați în nutrienți benefici, precum și anumiți... -
Nu aruncati coaja lamailor! Poate fi folosita in multe feluri si are efecte benefice
De obicei, după ce preparam o limonada delicioasa, cojile lamailor se aruncă. Dacă aruncați cojile de lămâie, aruncati si numeroasele beneficii și utilizări pe care le...